Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Με Βρουσάι η ενδεκάδα του Ολυμπιακού / Δείτε την ενδεκάδα της Μαρσέιγ!

Οι εκλεκτοί του Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ.

Οι εκλεκτοί του Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ.

Τον Βρουσάι αντί του Μασούρα επέλεξε τελικά στο αρχικό σχήμα για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Μαρσέιγ.

Κατά τα άλλα, οι υπόλοιποι δέκα ποδοσφαιριστές είναι οι αναμενόμενοι σε διάταξη 4-3-3.

Ο Σα Κάτω από τα δοκάρια με τους Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ και Χολέμπας στην τετράδα της άμυνας. Ο Εμβιλά αμυντικός χαφ, με τους Καμαρά, Μπουχαλάκη μπροστά του ως εσωτερικούς μέσους. Βρουσάι και Φορτούνης θα πλαισιώνουν τον Ελ Αραμπί στην επίθεση.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βρουσάι, Ελ Αραμπί, Φορτούνης.

Στον πάγκο οι Καραργύρης, Τζολάκης, Σουντανί, Πέπε, Βινάγκρε, Ανδρούτσος, Μαχαίρας, Ντρέγκερ, Μπα, Παπαδόπουλος και Σουρλής.

Η ενδεκάδα της Μαρσέιγ με τον Ολυμπιακό.

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας παρατάσσει τους Μασσαλούς με σύστημα 4-3-3 κόντρα στους Πειραιώτες και δίχως κάποια έκπληξη

Ο Μανταντά θα είναι στο τέρμα, ο Αμαβί αριστερά, ο Σακάι δεξιά και ο Άλβαρο με τον Καλέτα-Καρ στο κέντρο της άμυνας. Ο Καμαρά, με τους Κουζάνς και Ρονζίερ θα είναι στα χαφ. Τοβέν και Παγέ θα είναι στα «φτερά», ενώ ο Μπενεντέτο θα είναι στην κορυφή.

Γκέιγ και Σανσόν είναι οι δύο παίκτες που δεν ξεκινούν σε σχέση με το ματς στο Φάληρο, ενώ Καμαρά και Κουζάνς είναι στο βασικό σχήμα.

Η ενδεκάδα: Μανταντά, Αμαβί, Άλβαρο, Καλέτα-Καρ, Σακάι, Καμαρά, Κουζάνς, Ρονζίερ, Τοβέν, Παγέ, Μπενεντέτο.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button