Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σουντανί: “Δυστυχώς άσχημα νέα για τον τραυματισμό μου”

Ο Χιλάλ Σουντανί με ανάρτησή του στο Twitter έκανε λόγο για άσχημα νέα σε σχέση με τον τραυματισμό του - δίχως ν' αναφερθεί στο στο μέγεθος της ζημιάς - και υποσχέθηκε να επιστρέψει πιο δυνατός.

Εν αναμονή της οριστικής διάγνωσης για τον Χιλάλ Σουντανί, όλα δείχνουν πως το δύσκολο δρόμο (και πάλι) για τον Αλγερινό, που τραυματίστηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυπιακού με τον Ατρόμητο το βράδυ της Κυριακής (9/2).

O ίδιος ο ποδοσφαιριστής με ανάρτησή του στο Twitter παραδέχθηκε ότι τα νέα γύρω από τον τραυματισμό του είναι άσχημα, δίχως ωστόσο ν’ αναφερθεί στο μέγεθος της ζημιάς. Ο Αφρικανός υποσχέθηκε, παράλληλα, να επιστρέψει πιο δυνατός.

“Δυστυχώς άσχημα νέα για τον τραυματισμό μου, θα επιστρέψω ακόμη πιο δυνατός. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας”, ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης του Χιλάλ Σουντανί.

Πάνω που έδειχνε ικανοποιημένος και με την εμπιστοσύνη του προπονητή του Ολυμπιακού στο πρόσωπό του, έχοντας μπει και στη λίστα για τα ματς του Europa League, ο Σουντανί είναι πιθανό να οδηγηθεί εκ νέου στο χειρουργείο.

πηγή: Sport-24

Διαβάστε επίσης

Back to top button