ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δύσκολο απόγευμα για τον ΠΑΣ Λαμία!

Ούτε στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να πάρει κάτι η ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Λαμία.

Χωρίς βαθμό επιστρέφει από τα Γιάννενα η ομάδα Κ-17 του ΠΑΣ Λαμία, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου γνώρισε ακόμη μια βαριά ήττα, αυτή τη φορά από τον ΠΑΣ Γιάννενα με σκορ 6-0.

Το συγκρότημα του Σπύρου Κουκούλη δεν κατάφερε να φύγει με βαθμό από τα Γιάννενα και πλέον κοιτάζει το επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι εντός έδρας, κόντρα στον Άρη! Σε αυτό δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λεωνίδα Νικολόπουλου ο οποίος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα.

Αγωνιστικά οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο μόλις στο 2ο λεπτό, έπειτα από σέντρα του Ζωγράφου, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το κεφάλι του Καφεντζή που ήταν μόνος στο δεύτερο δοκάρι. Στο 13’ ο Σάλο για τους γηπεδούχους σούταρε μέσα από την περιοχή υπό πίεση, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Λαμίας.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 17’ από κόρνερ του Βλέτσα και κεφαλιά του Λωλη ο Καραγιάννης απέκρουσε εντυπωσιακά. Ένα λεπτό αργότερα και από εξ επαφής κεφαλιά του Σάλο, η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στην αμέσως επόμενη φάση από νέο κόρνερ του Βλέτσα, κεφαλιά του Παύλου πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η υπεροχή των γηπεδούχων μετουσιώθηκε σε γκολ στο ημίωρο! Ο Ζωγράφος κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεσε ανέλαβε ο Σάλο ο οποίος δεν αστόχησε για το 1-0.

Η Λαμία κατέγραψε την πρώτη φάση της στο 41’ με τον Κατσίκα να σουτάρει και την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ, για να έρθει και το 2ο γκολ των γηπεδούχων από τον Ζωγράφο, ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καραγιάννη.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κρατήσουν μπάλα και να φτιάξουν παιχνίδι χάνοντας καλή ευκαιρία στο 60’ όταν από σουτ του Καψή από πλάγια θέση στην περιοχή, την μπάλα μπλόκαρε στην κλειστή του γωνία ο Μάντζιος.

Στο 67’ ο ΠΑΣ Γιάννενα έφτασε κοντά στο 3-0 με φοβερό γυριστό σουτ του Ζωγράφου, όμως η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Στασινού! Ο νεαρός πορτιέρο είχε αντικαταστήσει λίγο νωρίτερα τον Καραγιάννη ο οποίος δεν αισθανόταν καλά από την φάση του πέναλτι και έπειτα.

Στο 73’ οι Γιαννιώτες έκαναν το 3-0 με πολύ ωραίο σουτ του Σάλο έξω από την περιοχή, η μπάλα πήρε ωραία τροχιά και κατέληξε στο δεξί παραθυράκι του Στασινού!

Η Λαμία απάντησε στα δοκάρια στο 78’ με σουτ του Βερρη μετά από κόντρα μεταξύ παικτών του ΠΑΣ Γιάννενα, με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι σταματώντας στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην αντεπίθεση ο ΠΑΣ Γιάννενα κέρδισε και 2ο πέναλτι και πάλι με τον Ζωγράφο ,με τον Σάλο να ευστοχεί ξανά ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0 με το τρίτο προσωπικό του τέρμα.

Η αποβολή του Νικολόπουλου στο 82’ άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες, με τα Γιάννενα να κάνουν το 5-0 στο 91’ έπειτα από κούρσα του Μυρόγλου που φάτσα με το τέρμα σούταρε εύστοχα, ενώ έφτασαν και σε 6ο τέρμα δύο λεπτά μετά με τον Χρήστου από κοντά να νικά τον Στασινό για το 6-0 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ

ΠΑΣ Γιάννενα: Μάντζιος, Αθανασίου, Κύργιος, Ντώνος, Παύλου, Λώλης, Βλέτσας, Χρήστου, Λυκόπουλος, Καφεντζής, Σάλο

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: Καραγιάννης, Ζαλοκώστας, Γκλάβας, Νικολόπουλος, Κούτλας, Κοντονίκος, Κατσίκας, Κλητοράκης, Καρασαντές, Καψής, Τσαμαλής

Διαβάστε επίσης

Back to top button