Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Oλυμπιακός: Πιέζει για Ονιεκούρου, Ρέτσα και Μπέλο για τα αριστερά της άμυνας

Ο Ολυμπιακός πιέζει τη Μονακό για τον Χένρι Ονιεκούρου, ενώ στο... κάδρο για τα αριστερά της άμυνας βρίσκονται οι Αρκάντιους Ρέτσα και Τζορτζ Μπέλο.

Ο Ολυμπιακός πιέζει τη Μονακό για τον Χένρι Ονιεκούρου, ενώ στο… κάδρο για τα αριστερά της άμυνας βρίσκονται οι Αρκάντιους Ρέτσα και Τζορτζ Μπέλο.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κλείσει άμεσα τα κενά στο ρόστερ και σημερινά (26/7) δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τη Μονακό για τον Χένρι Ονιεκούρου.

Ο προπονητής των Μονεγάσκων, Νίκο Κόβατς, άφησε εκτός αποστολής τον 24χρονο εξτρέμ για το φιλικό με την Βόλφσμπουργκ και στην Τουρκία αναφέρουν ότι στο παιχνίδι της απόκτησής του είναι ο Ολυμπιακός, η Γαλατά και η Μπεσίκτας. Στο τραπέζι υπάρχει μόνο η προοπτική του δανεισμού με οψιόν αγοράς και λογικά μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τον παίκτη.

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας βλέπουν ότι ο Χοακίν Πικέρες οδεύει προς την Παλμέιρας και έτσι έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον Αρκάντιους Ρέτσα. Ο 26χρονος αριστερός μπακ – χαφ της Αταλάντα βλέπει με καλό μάτι την επιλογή του Ολυμπιακού και οι Ιταλοί αναμένεται να ζητήσουν ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ για να τον πουλήσουν, ένα χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιό του.

Ο Ρέτσα μπορεί να παίξει με άνεση και ως χαφ, ενώ στη λίστα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς για την θέση του μπακ βρίσκεται και ο 19χρονος Αμερικανός Τζορτζ Μπέλο, που αγωνίζεται στην Ατλάντα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button