FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δεν ήταν και η καλύτερή της ημέρα…

Κάτι η κούραση από τον αγώνα της Τσικνοπέμπτης, κάτι τρόπος παιχνιδιού του Λεβαδειακού, ανάγκασαν τον ΠΑΣ Λαμία να δείξει ένα κακό πρόσωπο στο παιχνίδι της Λιβαδειάς, σε σχέση με όσα έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

Έναν σημαντικό βαθμό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος πήρε η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, την Κυριακή 3/3 στο Δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου αν και έμεινε πίσω στο σκορ κατάφερε με ένα τυχερό γκολ του Πίτι, να φέρει και πάλι το ματς στα ίσια και να πάρει έναν δίκαιο και «χρυσό» βαθμό για τη συνέχεια.

Παρόλο αυτά και όσο να θέλουμε να χαϊδέψουμε τα αυτιά των ποδοσφαιριστών, δεν μπορούμε να πούμε πως ξεχωρίσαμε κάποιον από την αναμέτρηση.

Η ομάδα με σβηστές τις μηχανές κατάφερε και πήρε στην ισοπαλία, όμως κανένας από τους «κυανόλευκους» ποδοσφαιριστές δεν έκανε τη διαφορά. Θες η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια τον τελευταίο καιρό; Θες ο τρόπος παιχνιδιού της αντίπαλης ομάδας, ο οποίος ήταν ποδόσφαιρο με γιόμες που θύμιζε αγώνα της δεκαετίας του 80΄;

Πάντως το σημαντικότερο είναι πως η Λαμία δεν έχασε, κατάφερε και πήρε έναν βαθμό, απάντησε σε έναν ακόμη αγώνα όταν έμεινε πίσω στο σκορ και γενικά όπως είπε και ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη Τύπου, ο ΠΑΣ πλέον έχει «μέταλλο» σαν ομάδα…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button