Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τέλος Σάιμονς και Πήδουλας από τον Ατρόμητο / Βοηθός του Κόλμαν ο Κορακάκης!

Ο Γιώργος Κορακάκης θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Κρις Κόλμαν στον πάγκο του Ατρόμητου, ενώ αποχώρησαν οι Κιτ Σάιμονς και Γιώργος Πήδουλας.

Ο Γιώργος Κορακάκης θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Κρις Κόλμαν στον πάγκο του Ατρόμητου, ενώ αποχώρησαν οι Κιτ Σάιμονς και Γιώργος Πήδουλας.

Αρκετές αλλαγές θα υπάρχουν στον Ατρόμητο της νέας σεζόν, όπου μετά τους Νίκο Λαζαρίδη και Εντουάρντο Μπρίντο παρελθόν αποτελούν και οι Κιτ ΣάιμονςΓιώργος Πήδουλας. Ο πρώτος ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Κρις Κόλμαν όμως δεν θα συνεχίσει μαζί του στο Περιστέρι, ενώ ο δεύτερος ήταν από το 2017 ο γυμναστής της ομάδας.

Στο τιμ της οποίας και σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες παραμένει ο Γιώργος Κορακάκης, όμως πλέον θα είναι το «δεξί χέρι» του Ουαλού τεχνικού. Ο 47χρονος παλαίμαχος έπαιζε για χρόνια μπάλα στην ομάδα την οποία μετέπειτα «υπηρέτησε» από πολλά πόστα, μεταξύ άλλων και του πρώτου προπονητή.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της ομάδας μας με τους Κιτ Σάιμονς και Γιώργο Πήδουλα.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον βοηθό του Κρις Κόλμαν, Κιτ Σάιμονς και τον προπονητή φυσικής κατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Ο Κιτ Σάιμονς αποτέλεσε σημαντικό κρίκο της τεχνικής ηγεσίας τον τελευταίο 1,5 χρόνο, στο πλευρό του προπονητή της ομάδας μας, προσφέροντας τα μέγιστα καθ’ όλο το διάστημα της παραμονής του.

Ο Γιώργος Πήδουλας ολοκληρώνει μια απόλυτα πετυχημένη θητεία 6,5 χρόνων στον Ατρόμητο, έχοντας σημαντική προσφορά στις επιτυχίες της ομάδας μας από τον Ιανουάριο του 2017, όταν πρωτοήρθε στο Περιστέρι.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος τους ευχαριστεί θερμά για την παρουσία τους στην ομάδα και τους εύχεται κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο

Διαβάστε επίσης

Back to top button