Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Συνεχίζει ακάθεκτη η Μαλεσίνα…

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας η ομάδα της ΑΕ Μαλεσίνας υποδέχθηκε στο γήπεδό της το Νέο Κρίκελλο.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας η ομάδα της ΑΕ Μαλεσίνας υποδέχθηκε στο γήπεδό της το Νέο Κρίκελλο.

Με τελικό σκορ 5-0 και μεγάλο πρωτανιστή τον Ζήση Κωνσταντίνου, η ΑΕ Μαλεσίνας κατάφερε να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Νέου Κρικέλλου, βάζοντας ένα ακόμη τρίποντο στο σακί.

Η ομάδα του Άγγελου Κυριάκου, έχει μέχρι στιγμής το απόλυτο με 4 στα 4 και οδηγεί την κούρσα της Α΄Κατηγορίας μαζί με τη Δάφνη Λιβανατών.

Στα αγωνιστικά, μόλις στο 3΄ο Κωνσταντίνου άνοιξε το σκορ, «ξεκλειδώνοντας» τη νεανική άμυνα του Κρικέλλου ενώ στο 25΄ο ίδιο παίκτης έκανε και το 2-0.

Στο 36΄ήταν η σειρά του Πέππα Γ., να σκοράρει ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε και το 4-0 στο δεύτερο ημίχρονο και στο 50΄.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Ζήσης Κωνστανίνου στο 67΄κάνοντας χατ τρικ στην αναμέτρηση.

Την επόμενη αγωνιστική τώρα, η Μαλεσίνα θα παίξει εκτός έδρας με τον Ευρυτανικό, ενώ το Κρίκελλο θα δοκιμαστείς το Φραντζή κόντρα στην ΑΕ Καλυβίων.

Οι δύο συνθέσεις των ομάδων:

Μαλεσίνα: Παπαγεωργίου, Σέγγος, Τσίντζας, Λελούδας Ν., Λελούδας Γ., Δέδες, Καλλής, Πέππας, Κωνσταντίνου, Φουρλεμάδης, Ρίζος

Νέο Κρίκελλο: Τσαντήλας, Κάλλος, Κωνσταντίνου, Αρβανίτης, Τσαπραζλής, Παπαδόπουλος, Κραββαρίτης Γ., Κωστόπουλος, Επίσκοπος, Γκούρλιας, Ντινγκόζι

Διαβάστε επίσης

Back to top button