FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Θα μπορούσε να κάνει το “μπαμ” ο ΠΑΣ Λαμία;

Αν και είναι αρκετά δύσκολη περίπτωση θα μπορούσε ο ΠΑΣ Λαμία να φέρει πίσω τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη, να “πέσουν τα τσιμέντα” στο ΔΑΚ Λαμίας;

Όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες ημέρες από τα ρεπορτάζ για τα μεταγραφικά του ΠΑΣ Λαμία, ο Μπάμπης Τεννές έχει ρίξει το βάρος στην εύρεση ενός βασικού κεντρικού επιθετικού και ενός δεξιού εξτρέμ για να πλαισιώσει τον Ντένις Επστάιν στα άκρα.

Για την επίθεση έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα όπως αυτό του Αντώνη Πετρόπουλου αλλά πολύ πιθανή είναι και η παραμονή του Εβγκέν Μπούτνικ από το περσινό ρόστερ.

Τώρα το δεξί άκρο της επίθεσης το μοναδικό όνομα που έχει διαρρεύσει είναι αυτό του Θανάση Καραγκούνη, ο οποίος βέβαια έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες, κάτι που δυσκολεύει την περίπτωσή του.

Όμως θα μπορούσε η διοίκηση του ΠΑΣ Λαμία και ο Μπάμπης Τεννές να κάνουν πραγματικά μια κίνηση ματ, όπως λένε και στο σκάκι και να επαναπατρίσουν τον πρώην κυανόλευκο δεξιό εξτρέμ, τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη.

Θα επρόκειτο για εξαιρετική κίνηση, καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει δείξει τι αξίζει όλα τα χρόνια που αγωνίστηκε στη ομάδα της Λαμίας, ενώ γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και αυτό θα βοηθούσε τον σύλλογο στο δύσκολο και ανταγωνιστικο πρωτάθλημα της Superleague.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής εκτός ότι μπορεί να καλύψει το δεξί άκρο της επίσης παίζει άνετα και στο αριστερό άκρο ενώ τον έχουμε δει να παίζει και πίσω από τον φορ αλλά και ως ψευτοεννιάρι.

Αν και είναι ευκαιρία μιας και η ομάδα του Βασιλόγιαννη, η Ουμρανίγιεσπορ δεν κατάφερε να ανέβει κατηγορία στην Τουρκία, καθώς έχασε στα μπαράζ ανόδου, ο ποδοσφαιριστής είναι αρκετά αλμυρός και μια προσπάθεια να γυρίσει πίσω θα ήταν τεράστιο οικονομικό βήμα για τον μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Τέλος, να θυμίσουμε πως στην τελευταία του χρόνια με τον ΠΑΣ Λαμία, ο Βασιλόγιαννης είχε πετύχει σε 34 εμφανίσεις 12 γκολ και είχε μοιράσει 9 ασίστ, ενώ στην Τουρκία έπαιξε σε 32 ματς έβαλε 4 γκολ και είχε 6 ασίστ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button