FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“Υπάρχει διαφορά με Σηφάκη!”

Το Μουντιάλ 2018 της Ρωσίας έχει τραβήξει τα βλέμματα όλου του ποδοσφαιρόφιλου κοινού όμως στον ΠΑΣ Λαμία μονοπωλεί το ενδιαφέρον οι επαφές της ομάδας με τον διεθνή τερματοφύλακα, Μιχάλη Σηφάκη.

Μπορεί αυτές τις ημέρες το Μουντιάλ να είναι αυτό που απασχολεί όλους φίλους του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο, παρόλο αυτά οι άνθρωποι του ΠΑΣ Λαμία κάνουν ότι μπορούν για την σωστή στελέχωση της ομάδας για τη νέα περίοδο.

Μία από τις πιο καυτές υποθέσεις είναι αυτή του Μιχάλη Σηφάκη, όπου τις τελευταίες ημέρες έχει προσχωρήσει αρκετά η μεταγραφή του στην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ.

Βέβαια, η οικονομική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει αφήσει λίγο στον πάγκο το όλο θέμα.

Μάλιστα το “Sportime. Gr” αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά του πως υπάρχει οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Διαβάστε τι αναφέρει το δημοσίευμα:

Παίκτες σχεδόν σε όλες τις θέσεις κοιτάει η Λαμία. Μία από αυτές που την… καίνε είναι του τερματοφύλακα. Εκεί ο μεγάλος στόχος είναι ο Μιχάλης Σηφάκης, όπως έχει αποκαλύψει το Sportime.

Ωστόσο, η απόσταση με τον 32χρονο τερματοφύλακα παραμένει σημαντική. Οι Φθιώτες, άλλωστε, δεν θέλουν να προσφέρουν μεγάλα συμβόλαια ούτε φέτος.

Συνεπώς δύσκολα θα τον πείσουν τουλάχιστον τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Ο ίδιος ούτως ή άλλως θέλει να περιμένει μία πρόταση από το εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button