FeaturedΓνώμεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η στασιμότητα… φέρνει γκρίνια!

Ενώ οι μεταγραφικές κινήσεις ξεκίνησαν πολύ δυναμικά για τον ΠΑΣ Λαμία, τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει στασιμότητα κάτι που έχει φέρει γκρίνια στον κόσμο της ομάδας.

Με το που άνοιξε η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα, ο ΠΑΣ Λαμία για σχεδόν δύο εβδομάδες κάθε ημέρα ανακοίνωνε είτε μία ανανέωση είτε μία μεταγραφή.

Ξεκίνησε αρχικά με τις ανανεώσεις (Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Τσούκαλος, Μπουλούλης, Μπλάζιτς), ενώ ακολούθησαν οι μεταγραφές (Πλιάτσικας, Δημούτσος, Μελίσσας(δανεισμός), Βάντερσον, Επστάιν).

Όμως, εδώ και κάποιες εβδομάδες δεν υπάρχει κινητικότητα. Μπορεί να εμφανίζονται καθημερινά ονόματα φερόμενων μεταγαφικών στόχων, όμως δεν υπάρχει κάποια παράπανω κίνηση.

Από την άλλη, βλέπουμε ομάδες νεοφώτιστες στην κατηγορία όπως ο ΟΦΗ με τον Άρη να πραγματοποιούν συνεχώς μεταγραφές και να δυναμώνουν αρκετά τις ομάδες τους.

Επίσης, ομάδες με τις οποίες πέρυσι ο ΠΑΣ Λαμία κοντραρίστηκε για την παραμονή όπως ο Απόλλων Σμύρνης, έχουν σχεδόν «κλείσει» το ρόστερ τους για την επόμενη χρονιά και αρκετές ημέρες πριν φύγουν για την προετοιμασία τους.

Γνωρίζοντας βέβαια ότι μεγάλο «αγκάθι» είναι το τηλεοπτικό συμβόλαιο και πως η στασιμότητα οφείλεται κατά πολύ σε αυτή την κατάσταση με τις ομάδες που δεν έχουν βρει ακόμη τηλεοπτική «στέγη», δεν μπορείς να μην επισημάνεις ορισμένα θέματα.

Ένα από αυτά είναι πως η ομάδα, 10 ημέρες πριν ξεκινήσει την προετοιμασία της και 15 πριν φύγει για Καρπενήσι έχει στο ρόστερ της μόλις 1 τερματοφύλακα, το Νίκο Μελίσσα.

Με όλη αυτήν την κατάσταση και την στασιμότητα στις μεταγραφικές κινήσεις, ο κόσμος έχει αρχίσιε να γκρινιάζει και ειδικά αυτή την περίοδο όπου έχει ξεκινήσει η διάθεση των διαρκείας ίσως προκαλέσει απώλεια πωλήσεων.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε βέβαια είναι να περιμένουμε, καθώς σίγουρα θα γίνουν κινήσεις και σίγουρα η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button