Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Καταγγελία Σερβίας στη FIFA για Μπριχ με οκτώ βίντεο

Η ομοσπονδία της Σερβίας  ανακοίνωσε δήλωσε ότι έχει προσφύγει στη FIFA εναντίον του διαιτητή  Φέλιχ Μπριχ για τις αποφάσεις στην ήττα της (2-1) με την Ελβετία, που έθεσε σε κίνδυνο τις ελπίδες της εθνικής να φτάσει στους «16».

«Έχουμε υποβάλει επτά βίντεο που δείχνουν σαφώς την τάση του Μπριχ να παίρνει αποφάσεις εναντίον της εθνικής μας ομάδας», ανέφερε η ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

«Αποκαλύπτεται η διπλή επιλογή του Μπριχ με τις κίτρινες κάρτες, καθώς ήταν γρήγορος να τιμωρεί τους βασικούς μας παίκτες, ενώ δεν έκανε το ίδιο σε παρόμοιες καταστάσεις με την άλλη ομάδα».

Σημείο αναφοράς της καταγγελίας τους ήταν η απόφαση να μην δοθεί  πέναλτι στον Μίτροβιτς στο δεύτερο ημίχρονο, όταν το παιχνίδι ήταν στο 1-1, ένα περιστατικό όπου ο διαιτητής Μπριχ επέλεξε να μην συμβουλευτεί VAR.

«Όλος ο κόσμος είδε το πέναλτι εκτός από τον Μπριχ και θα έπρεπε να είχε περάσει στην ανάλυση VAR. Αναρωτιόμαστε γιατί η Σερβία είναι η μόνη ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο όπου ο διαιτητής του αγώνα επέλεξε να αγνοήσει να εξετάσει τις αμφιλεγόμενες φάσεις, εγείροντας το νόμιμο ερώτημα εάν  το VAR χρησιμοποιείται επιλεκτικά».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button