Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρης: Ανάσες για τους βασικούς στη Τούμπα και μίνι προετοιμασία ενόψει ΟΦΗ

Η σημερινή μεσημεριανή προπόνηση για τον Άρη στις εγκαταστάσεις του «Δασυγενείου», είχε αποθεραπεία γι' αυτούς που έπαιξαν στην Τούμπα, ενώ οι υπόλοιποι είχαν παιχνίδι τακτικής με τον Άκη Μάντζιο να προετοιμάζει την ομάδα του για τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον ΟΦΗ. #slgr #arisfc #oficretefc #slgrinterwetten

Η σημερινή μεσημεριανή προπόνηση για τον Άρη στις εγκαταστάσεις του «Δασυγενείου», είχε αποθεραπεία γι’ αυτούς που έπαιξαν στην Τούμπα, ενώ οι υπόλοιποι είχαν παιχνίδι τακτικής με τον Άκη Μάντζιο να προετοιμάζει την ομάδα του για τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον ΟΦΗ.

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε η εβδομάδα για τους «Κιτρινόμαυρους» μετά τη νίκη (0-1) επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου, επέστρεψαν στις προπονήσεις σήμερα το μεσημέρι χωρισμένοι σε δύο γκρουπ.

Το πρώτο ήταν αυτοί που έπαιξαν στην Τούμπα ακολουθώντας αποθεραπεία, ενώ το δεύτερο γκρουπ είχε ενεργοποίηση, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και παιχνίδι τακτικής.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

Μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και παιχνίδι τακτικής για το δεύτερο γκρουπ).

Αύριο, Τρίτη, η προπόνηση θα γίνει το απόγευμα στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα της Τετάρτης με τον Ο.Φ.Η. στο Κλεάνθης Βικελίδης (01/12, 17:00), στο πλαίσιο της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας (1η Αγωνιστική).

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button