Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Πακιάο: «Είμαι ακόμη διψασμένος για νίκες»

Ο Μάνι Πακιάο επιστρέφει στα ρινγκ, καθώς στις 15 Ιουλίου θ’ αναμετρηθεί με τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή μεσαίων βαρών, Λούκας Ματίς.

Ο «Πάκμαν», όπως είναι το παρατσούκλι του, σε συνέντευξη του, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην είναι αυτό το ματς το τελευταίο στη (σπουδαία) καριέρα του:

«Δεν ξέρω τι θα γίνει. Ολα θα εξαρτηθούν από τη μάχη με τον Ματίς, αλλά πρέπει να πω πως είμαι ακόμη διψασμένος για νίκες. Στη μάχη κόντρα στον Ματίς θα φανεί αν μπορώ να συνεχίσω για μερικούς ακόμη αγώνες ή αν θα πρέπει να αποσυρθώ», δήλωσε σχετικά ο 39χρονος πρωταθλητής των ημιβαρέων βαρών από τις Φιλιππίνες, ο οποίος είναι ο μοναδικός στην Ιστορία που έχει κατακτήσει ένδεκα παγκόσμιους τίτλους (εννιά φορές, πλέον, παγκόσμιος πρωταθλητής) και μάλιστα ο μόνος, που έχει πάρει τίτλους σε επτά διαφορετικές κατηγορίες. Συνολικά ο Πακιάο έχει 59 νίκες σε 67 αγώνες.

Ο Ματίς, με 39 νίκες -36 από τις οποίες με νοκ άουτ- και τέσσερις ήττες, κατέκτησε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή τον περασμένο Ιανουάριο, όταν νίκησε τον Ταϊλανδό, Τερασάι Σίτμορσενγκ.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button