ΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Τρία παρολί για την απογείωση

Μουντιάλ ημέρα 14η με τη βροχή να μην λέει να σταματήσει. Αντί για μπάνια σε παραλίες κουβερτούλα, καναπέ και τηλεόραση.

Σε λίγο θα αρχίσουμε να ψήνουμε και κανένα κάστανο. Από κουβά σε κουβά η χτεσινή ημέρα και αμέσως την έσβησα από την μνήμη μου. Auf wiedersehen για τους φίλους μας τους Γερμανούς που συνέχισαν την παράδοση που θέλει τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές στον επόμενο Μουντιάλ να αποχαιρετούν από τη φάση των ομίλων. Η Βραζιλία από την άλλη έκανε το καθήκον της και προκρίθηκε ως πρώτη και σήμερα μένει να δούμε ποια από την Αγγλία ή το Βέλγιο θα θελήσει να την αντιμετωπίσει πιθανόν στους «8».

Ξεκινάω λοιπόν την ανάλυσή μου με το παιχνίδι του 8ου ομίλου. Αήττητες και ήδη στους «16» Αγγλία και Βέλγιο, αμφότερες με περίπατο στα προηγούμενα 2 ματς. Ισόβαθμες στην πρώτη θέση, με ίδια επίθεση και διαφορά τερμάτων, με μοναδική διαφορά η μία παραπάνω κίτρινη του Βελγίου που φέρνει στην πρώτη θέση την Αγγλία. Και οι 2 έχουν προαναγγείλει αλλαγές στην βασική ενδεκάδα, με τον Λουκάκου να προφυλάσσεται μάλλον λόγω ενοχλήσεων. Άγνωστο η διάθεση που θα δείξουν κατά την διάρκεια του αγώνα, αφού δεν είναι απίθανο καμία από τις 2 να μην θέλει να κερδίσει ώστε να μην βρεθεί στον δρόμο της «Σελεσάο» στους «8» . Από την άλλη πιστεύω πως η Αγγλία έχει περισσότερη ανάγκη να δείξει κάτι πειστικό, παρά το Βέλγιο. Τα «λιοντάρια» αποτελούνται από ένα μείγμα νεαρών και ταλαντούχων παιχτών, που τους λείπει ωστόσο η εμπειρία και μόνο με την αυτοπεποίθηση στα ύψη μπορούν να ελπίζουν σε κάτι θετικό. Ο άσος (DNB) στο 1.85, που συνεχώς κατρακυλά θα μπει στις επιλογές μου. Ωστόσο επειδή ίσως η πρώτη θέση κριθεί στο fair play, και σε περίπτωση που καμία δεν θέλει να κερδίσει δεν αποκλείεται να το ρίξουν στο «ξύλο». Η μία κόκκινη πληρώνει 7.50, οι 2 κόκκινες και πάνω 71! Τέσσερις κίτρινες και πάνω 2.50. Διαλέξτε και πάρτε, για fun bet δε με χαλάει.

Στο άλλο παιχνίδι αυτού του ομίλου, οι 2 «μονόφθαλμοι» Παναμάς και Τυνησία έρχονται αντιμέτωποι και παρόλο που οι Τυνήσιοι θεωρούνται δίκαια το φαβορί θα επιλέξω πολύ απλά το Over 2.5 στο 1.95 που συνεχώς κατρακυλά. Δεν λέω άλλα και πηγαίνω απευθείας στον 7ο όμιλο με τα παιχνίδια να είναι προγραμματισμένα νωρίτερα στις 5 το απόγευμα.

Η μεγάλη έκπληξη εδώ ακούει στο όνομα Ιαπωνία που με 4 βαθμούς έως τώρα χρειάζεται μόλις έναν για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκρισή της στους «16». Αντίπαλός της η Πολωνία, μία ομάδα που ήρθε εδώ με όνειρα και φιλοδοξίες, παρουσίασε όμως ένα κάκιστο σύνολο, δίχως συνοχή και με μηδέν βαθμούς βρίσκεται στην τελευταία θέση και δίχως κανένα κίνητρο. Βέβαια κάθε παιχνίδι Μουντιάλ αποτελεί μία γιορτή και την ευκαιρία σε παίχτες να δείξουν τις ικανότητές τους. Δεν θα το αφήσει τελείως στην τύχη του το ματς η Πολωνία, κοιτάζοντας τουλάχιστον να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Από την άλλη ούτε και η Ιαπωνία θεωρώ πως θα κάνει χαρακίρι για αυτό εδώ θα κινηθώ με το 1Χ&Ο1.5 στο 1.90, καθώς και με το αμφίσκορο στο 1.88.

Τελευταίο παιχνίδι αυτό της Σενεγάλης με την Κολομβία. Το χαρακίρι το έκανε η Σενεγάλη η οποία την προηγούμενη αγωνιστική αν και προηγήθηκε δύο φορές της Ιαπωνίας στο τέλος έφυγε από το γήπεδο με τον ένα βαθμό, με την πρόκριση πλέον να παίζεται στο σημερινό παιχνίδι και πλέον να έχει δυσκολέψει αρκετά αφού αντίπαλος της είναι η Κολομβία, ίσως η πιο ποιοτική και πλήρης ομάδα αυτού του ομίλου. Με την ψυχολογία στα ύψη μάλιστα οι Κολομβιανοί μετά το εμφατικό 3-0 κόντρα στους Πολωνούς, θέλουν μόνο τη νίκη σήμερα για να διατηρούν πραγματικές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Η Σενεγάλη προκρίνεται και με Χ, αλλά δύσκολα να δούμε τους Αφρικανούς να αγωνίζονται κλειστά, αφού το δυνατό τους σημείο είναι η επίθεση. Πιθανό το διπλό, πιο ασφαλές όμως το 2 (DNB) στο 1.40, το Χ2&Ο1.5 στο 1.65, ενώ ρίσκο που αξίζει το απλό Over στο 2.05.

Επισκεφτείτε το Bethoven για περισσότερα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button