Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Οι Έλληνες παίκτες που έκατσαν τέρμα (vids)

Πόσοι θυμάστε τον Πάρη Ανδράλα, τον νυν συνεργάτη του Μιχάλη Γρηγορίου στον ΠΑΣ Λαμία να πιάνει το πέναλτι του Τάσου Πάντου;

Πόσοι θυμάστε τον Πάρη Ανδράλα, τον νυν συνεργάτη του Μιχάλη Γρηγορίου στον ΠΑΣ Λαμία να πιάνει το πέναλτι του Τάσου Πάντου;

Η Ρίβερ Πλέιτ κατάφερε το… ακατόρθωτο επικρατώντας της Σάντα Κλάρα με 2-1, έχοντας για τερματοφύλακα τον Πέρες ενώ η αποστολή της αποτελούνταν από μόλις 11 παίκτες!

Το Οι Έλληνες παίκτες που έκατσαν τέρμα (vids) θυμάται 5 Έλληνες που αναγκάστηκαν να καθίσουν κάτω από τα δοκάρια. Bonus η περίπτωση του Αλμέιδα!

Αχιλλέας Ζαφειρίου (ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0)

Αχιλλέας Ζαφειρίου (ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0)

Τη σεζόν 1998-99 ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό, τον οποίο και νίκησε με 2-0 σε μια αρκετά καλή εμφάνιση. Ο Φραντζέσκος σκόραρε μ’ ένα πανέμορφο φάουλ, ωστόσο αυτό δεν αποτέλεσε το highlight της αναμέτρησης. Στο 87ο λεπτό ο Βαζέχα έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε τον Αργυρίου με τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ ν’ αποκρούει και να στέλνει την μπάλα κόρνερ. Ωστόσο η απόκρουση είχε γίνει εκτός της μεγάλης περιοχής κι έτσι ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα κι άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Όμως, ο προπονητής του Δικεφάλου, Άγγελος Αναστασιάδης είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του στο 82ο λεπτό κι αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει κάποιον άλλον παίκτη του ως τερματοφύλακα. Το “χρίσμα” πήρε ο αμυντικός μέσος της ομάδας , Αχιλλέας Ζαφειρίου σε μία αρκετά σπάνια στιγμή, αφού για πρώτη και τελευταία φορά στην καριέρα του, έβαλε τα γάντια του ποριτέρο. Μάλιστα, στα λεπτά που αγωνίστηκε, κράτησε και το μηδέν στην εστία, αφού πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Κόλα.

Γιώργος Ανατολάκης (Ηρακλής-Ολυμπιακός 0-1)
πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button