FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το πάρτι… μέσα στη Λεωφόρο!(vid)

Το LamiaSports σας γυρνάει πίσω λίγες ημέρες πριν, στις 11/1 όταν ο ΠΑΣ Λαμία έγραφε ιστορία μέσα στη Λεωφόρο για το Κύπελλο Ελλάδος.

Μπορεί ακόμη η σεζόν να μη έχει ολοκληρωθεί για τον ΠΑΣ Λαμία, αλλά σίγουρα αποτελεί μια από τις σημαντικότερες χρονιές της ομάδας συνολικά στην ιστορία της.

Εκτός από την πρώτη της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της SuperLeague, ο ΠΑΣ κατάφερε για ακόμη μία φορά να κάνει την έκπληξη στο Κύπελλο Ελλάδος και μάλιστα γράφοντας ιστορία βγάζοντας εκτός τον Παναθηναϊκό.

Θυμηθείτε τι είχε γίνει στο παιχνίδι της Λεωφόρου, όπου ο ΠΑΣ Λαμία διαχειρίστηκε όσο καλύτερα μπορούσε το 4-1 του πρώτο αγώνα και με την ήττα με 1-0 πέρασε στα προημιτελικά του θεσμού.

Το match report της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία από εκείνο το παιχνίδι:

Μια πανάξια πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πέτυχε η ομάδα της Λαμίας που συνεχίζει να γράφει ιστορία.

Με το σπαθί τους οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ – καλά διαβασμένοι – άντεξαν στη Λεωφόρο και παρά την ήττα με 1-0 απέκλεισαν από τη συνέχεια του θεσμού τον Παναθηναϊκό, έχοντας το πλεονέκτημα του 4-1 του πρώτου αγώνα στο χιονισμένο ΔΑΚ Λαμίας

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κομίνης (Θεσπρωτίας), βοηθοί του οι Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής) και Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής), ενώ τέταρτος ο Αντωνίου (Αθηνών).

Κίτρινες: 30′ Κουρμπέλης, 36′ Βιγιαφάνιες, 60′ Μολίνς, 75′ Δώνης, 90′ Ινσούα – 25′ Όμο, 62′ Βάντερσον, 67′ Πίτι

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Αυλωνίτης (77′ Πίσπας), Κουρμπέλης, Τζανδάρης (58′ Δώνης), Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες, Μουνιέ, Άλτμαν (58′ Χατζηγιοβάνης), Μόλινς.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές):Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Όμο, Αναστασόπουλος (60′ Κουτρομάνος), Μπλάζιτς, Ακόστα (79′ Τσούκαλος), Βάντερσον, Πίτι (86′ Βουό).

https://youtu.be/QSGnvVQEl0s

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button