Άλλα αθλήματα

Δυναμώνει κι’ άλλο ο Προμηθέας!

Δυναμώνει κι άλλο για τη νέα σεζόν ο Προμηθέας!

Η ομάδα της Πάτρας, που… σπρώχνει χρήμα ενόψει της νέας σεζόν, ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος προέρχεται από πολύ καλή χρονιά στον ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται πως φέτος η ομάδα του Μάκη Γιατρά θα αγωνιστεί και στο μπασκετικό Champions League, δείγμα των διαθέσεων που υπάρχουν και της προόδου του κλαμπ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«H KAE Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει πως από χθες, 30 Ιουνίου, ο Δημήτρης Κατσίβελης ανήκει στο δυναμικό της ομάδας και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου.

Ο γεννημένος την 1η Οκτωβρίου 1991 στην Θέρμη της Θεσσαλονίκης, ύψους 1.98, guard είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές Ελλάδας, κι έχει κατακτήσει το χρυσό στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Εθνική Εφήβων (U18 – 2008) και τo αργυρό με την Εθνική Νέων στο Παγκόσμιο (U19 – 2009), και στο Πανευρωπαϊκό (U20 – 2010). Ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΜΑΣ Μαντουλίδη κι έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό(με τον οποίο κατέκτησε 1 Διηπειρωτικό, 2 Euroleague, 2 Πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο Ελλάδας), Α.Ε.Κ. και Αστάνα, με την οποία αγωνίστηκε στην VTB League και στις εγχώριες διοργανώσεις, στο Καζακστάν, όπου, με συμπαίκτη τον Λεωνίδα Κασελάκη, κατέκτησε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο).

Κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2017-18 ο Δημήτρης Κατσίβελης αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, όπου είχε 7.2 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 0.9 κλεψίματα κατά μέσο όρο, αγωνιζόμενος 24 λεπτά ανά αγώνα στην Stoiximan.gr Basket League, ενώ είχε 7.1 πόντους, 3.3 ριμπάουντ 3 ασίστ και 0.9 κλεψίματα κατά μέσο όρο, αγωνιζόμενος 23,5 λεπτά ανά αγώνα στο Basketball Champions League».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button