Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Κράξιμο Σμάιχελ σε Νεϊμάρ

Με τις… υπερβολές του Νεϊμάρ μέσα στο γήπεδο ζητώντας φάουλ τα έβαλε ο Πίτερ Σμάιχελ. Ο παλαίμαχος Δανός τερματοφύλακας δήλωσε ότι αυτό που κάνει ο Βραζιλιάνος σταρ είναι «λυπηρό».

«Θεέ μου δεν μπορώ να πιστέψω ότι κέρδισε το βραβείο του καλύτερου παίκτη του αγώνα. Η FIFA θα έπρεπε να τα ελέγχει αυτά και να αναλύει τη συμπεριφορά του. Η μόνη λέξη για να περιγράψεις αυτό που συμβαίνει είναι “λυπηρό”. Κάνω έκκληση στη FIFA, γιατί αυτό του Νεϊμάρ δεν είναι ευχάριστο να το βλέπεις. Τώρα που έχουμε το VAR μπορούμε να ελέγχουμε όλα τα θέατρα. Το βλέπουν τόσα παιδιά και αυτό δεν είναι καλό. Αυτό που κάνει ο Νεϊμάρ δεν είναι ωραίο να το βλέπεις, δεν θέλουμε να το βλέπουμε στο ποδόσφαιρο», είπε με καυστικό ύφος ο Σμάιχελ, ενώ ρωτήθηκε αν ο Νεϊμάρ μπορεί να θεωρηθεί στους καλύτερους παίκτες του κόσμου με αυτή τη συμπεριφορά, είπε:

«Εσείς βλέπετε τον Κριστιάνο να το κάνει αυτό; Αυτός έμαθε πολύ γρήγορα. Και βλέπετε τι κάνει ο Μέσι ή ο Χάρι Κέιν; Ο Ινφαντίνο ήταν στο γήπεδο και το είδε καθαρά, πρέπει να μιλήσει με τους διαιτητές. Είναι σημαντικό οι διαιτητές να ενημερώνουν από την αρχή του παιχνιδιού και αν δεν καταλαβαίνουν να τους αποβάλουν, μόνο έτσι θα μάθει κανείς».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button