Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πήρε ομάδα στη Γ’ Ιταλίας ο Μάνθος Πουλινάκης!

Το φημολογούμενο “φλερτ” του Μάνθου Πουλινάκη με ιταλικό σύλλογο έγινε πλέον κι επίσημο, καθώς σύμφωνα με τους Ιταλούς ο άλλοτε πρόεδρος του ΟΦΗ απέκτησε το 85% της Ριέτι.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν εξάγει μόνο ποδοσφαιριστές, αλλά και… επιχειρηματίες. Εδώ και μέρες υπήρχε η φημολογία ότι ο Μάνθος Πουλινάκης επρόκειτο να ασχοληθεί με ομάδα στην Ιταλία κι όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, το “φλερτ” που υπήρχε, μετατράπηκε σε… γάμο.

Συγκεκριμένα όπως επιβεβαιώνει ο ιταλικός Τύπος, ο Κρητικός επιχειρηματίας, γνωστός από την παρουσία του στην προεδρία του ΟΦΗ, απέκτησε το 85% της Ριέτι, ομάδα που ανέβηκε φέτος στη Γ’ κατηγορία, με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, Ρικάρντο Κούρτσι να διατηρεί το 15%.

Πρόεδρος μάλιστα του κλαμπ θα είναι ο Ιταλός ατζέντης, Τζιανλούκα Μαρίνι, ο οποίος έχει αποκτήσει ιδιαίτερους δεσμούς με τον Πουλινάκη από τις μεταγραφές των Λόρια και Μερεμπασβίλι στον ΟΦΗ, ενώ ήταν αυτός που είχε πάει τον Γκατούζο στην ομάδα του Ηρακλείου.

Επιπλέον στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας θα είναι κι ένας άλλοτε συνεργάτης του Πουλινάκη στην κρητική ΠΑΕ, ο Παναγιώτης Κατσαΐτης.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button