Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Τέλος» τα Μουντιάλ και τα EURO για τον Μανόλο

Είναι ίσως ο πιο διάσημος φίλαθλος Εθνικής ομάδας παγκοσμίως.

Ο Μανόλο Ντελ Μπόμπο μαζί με το θρυλικό τύμπανό του ακολουθεί ασταμάτητα την Εθνική Ισπανίας από την δεκαετία του ΄80 και η φιγούρα του στις κερκίδες έχει συνδυαστεί άμεσα με το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη.

Ο 70χρονος από τη Βαλένθια έχει ήδη συμπληρώσει 10 τελικές φάσεις Παγκοσμίου Κυπέλλου και 7 τελικές φάσεις EURO, στις οποίες ήταν στο πλευρό των «Φούριας Ρόχας», όμως ο ίδιος ανακοίνωσε πως το Μουντιάλ της Ρωσίας ήταν το τελευταίο για τον ίδιο και δεν πρόκειται να εμφανιστεί σε άλλο.

Αιτία η απογοήτευσή του, που οι ρωσικές Αρχές και τα πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας δεν επέτρεψαν να περάσει το τύμπανό του μέσα στο γήπεδο. Ο ίδιος, την παραμονή του αγώνα με την Ρωσία, έκανε έκκληση και προς την πρεσβεία της χώρας του στην Μόσχα, αλλά και προς τις ρωσικές Αρχές, για να πάρει την σχετική άδεια, όμως δεν κατέστη δυνατόν.

«Το αποφάσισα πως δεν πρόκειται να ξαναπάω στο εξωτερικό, γιατί πλέον μου δημιουργούν συνεχώς προβλήματα κι αυτό είναι θλιβερό» είπε ο Μανόλο στον ισπανικό Τύπο, ωστόσο έσπευσε αμέσως να προσθέσει: «Θα είμαι συνεχώς στο πλευρό της Εθνικής, αλλά μόνο μέσα στην Ισπανία».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button