ΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Χρήσιμες συμβουλές για το Live στοίχημα!

Το live betting, ο στοιχηματισμός δηλαδή κατά την διάρκεια ενός αγώνα αποτελεί την πιο rock μορφή στοιχήματος.

Πρόκειται για έναν από τους αγαπημένους τρόπους πονταρίσματος των περισσοτέρων παικτών, καθώς προσφέρει πολλές ευκαιρίες κέρδους και παράλληλα δημιουργεί συνεχής εκρήξεις αδρεναλίνης.

Κομβικό ρόλο στην αύξηση της δημοφιλίας του live στοιχήματος έπαιξε η υπηρεσία live streaming, που επιτρέπει στους παίκτες να παρακολουθήσουν εντός της στοιχηματικής εταιρίας τους αγώνες που θέλουν να ποντάρουν.

Τον ορισμό του live betting μπορεί να το αντιληφθεί ακόμα και κάποιος που δεν ασχολείται με το στοίχημα. Τι γίνεται όμως όταν φτάνει η ώρα της επιλογής της στοιχηματικής εταιρίας; Ποια είναι η ιδανικότερη στρατηγική και ποια τα λάθη που πρέπει να αποφευχθούν ώστε να προκύψει κέρδος από την ενασχόληση με το ζωντανό στοίχημα;

Η επιλογή στοιχηματικής εταιρίας

Ο γενικός κανόνας λέει η εταιρία που θα επιλέξουμε για στοίχημα πρέπει να έχει καλές αποδόσεις, να είναι αξιόπιστη και γρήγορη στις πληρωμές και να έχει καλές προσφορές*. Στο live betting τα πράγματα είναι κάπως πιο πολύπλοκα. Εκτός από τους παραπάνω παράγοντες, η επιλογή μίας στοιχηματικής εταιρίας για ζωντανό στοίχημα εξαρτάται και από:

Την πλατφόρμα του live

Στο ζωντανό στοίχημα η ταχύτητα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Η καλή πλατφόρμα είναι η απλή πλατφόρμα. Αυτή δηλαδή που δεν θα σας δυσκολέψει να μεταφερθείτε από το ένα ματς στο άλλο. Στον stoiximan για παράδειγμα, όταν είστε “μέσα” σε ένα ματς, υπάρχουν όλα τα υπόλοιπα στην αριστερή πλευρά, ενώ κάνοντας “back” θα βρεθείτε στην σελίδα επισκόπησης με όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Το live streaming

Από τους σημαντικότερους, αν όχι ο σημαντικός παράγοντας. Στο λαιβ στοίχημα είναι βασικότατο να γνωρίζετε τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο πριν ποντάρετε. Eίναι μεγάλο ατού να έχετε στην ίδια οθόνη εικόνα από το ματς και ταυτόχρονα την δυνατότητα να παρακολουθείτε τις αλλαγές στις αποδόσεις. Θα σχηματίσετε την δική σας άποψη για την συνέχεια του αγώνα και θα εντοπίσετε ευκολότερα τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Ιδανική επιλογή είναι η 2winbet, η οποία προσφέρει live streaming στο Champions League, την Premier League, την Bundesliga και σε πολλά ακόμη ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Το πλήθος των αγορών

Κάποιες εταιρίες προσφέρουν σχεδόν όλα τα pre-match στοιχήματα και στο live. Κάποιες άλλες πάλι όχι. Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να ποντάρουμε σε 1Χ2 και Over-under, ωστόσο σε αγορές κόρνερ ή καρτών προκύπτουν πολύ συχνά εξαιρετικές ευκαιρίες.

Το κλείδωμα των αγορών

Έχετε παρατηρήσει που μερικές φορές εμφανίζονται λουκέτα αντί για αποδόσεις και δεν μπορείτε να ποντάρετε τίποτα στο παιχνίδι;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που συμβαίνει αυτό. Μπορεί να δέχτηκε η εταιρία ένα μεγάλο ποντάρισμα, μπορεί να χάθηκε η επικοινωνία με τον συνεργάτη που βρίσκεται μέσα στο γήπεδο και μεταφέρει τις πληροφορίες ή πολύ απλά μπορεί το live streaming να καθυστερεί μερικά δευτερόλεπτα και να έχει ήδη συμβεί κάτι στον αγώνα (γκολ, πέναλτι, κλπ). Αυτό που πρέπει να σας απασχολεί είναι πόσο αργεί η εταιρία να ξεκλειδώσει τις αγορές.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να έχει εντοπίσει μία ευκαιρία και να μην μπορείτε να ποντάρετε. Προσπαθήστε να αποφύγετε εταιρίες που κλειδώνουν συχνά ή δεν “ανοίγουν ̈γρήγορα τις αγορές μετά από κάποιο συμβάν.

Διαβάστε περισσότερα στο Livestoixima.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button