FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Καραγκούνης: «Για αυτό επέστρεψα σπίτι…»

Ο Θανάσης Καραγκούνης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία, στις δηλώσεις στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης της ομάδας. Ο Λαμιώτης μεσοεπιθετικός αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να επιστρέψει στην πόλη του και να φορέσει τα «κυανόλευκα».

Αρκετά χαρούμενος φάνηκε μέσα από τις δηλώσεις του ο Θανάσης Καραγκούνης. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Λαμία, αμέσως μετά το τέλος της πρώτη προπόνησης της ομάδας μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να επιστρέψει στη Λαμία.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του 27χρονου Λαμιώτη ποδοσφαιριστή:

Για την επιστροφή του στην Λαμία:

«Καταρχήν καλησπέρα σε όλους. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο πρώτα από όλους, όπου στην πρώτη προπόνηση που κάναμε βρέθηκε εδώ παρά την ζέστη που έχει. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο της Λαμίας για τα μηνύματα που δέχομαι όλο αυτόν τον καιρό και επίσης τον πρόεδρο και τον προπονητή της ομάδας, που έδειξαν πόσο πολύ με θέλουν στην ομάδα και αυτό έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο για εμένα. 

Έχω περάσει μερικές πολύ δύσκολες στιγμές τα τελευταία χρόνια με την υγεία μου, αλλά έχω πολύ μεγάλο κίνητρο να βοηθήσω την πόλη μου. Και για αυτό γύρισα σπίτι. Να κάνω ότι μπορώ και να πετύχουμε τους στόχους μας. Και εγώ και τα παιδιά, πρώτα απ΄όλα να έχουμε υγεία και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.»

Για τους στόχους της ομάδας:

«Δεν θα ηθελα να αναφερθώ σε στόχους. Πέρυσι όταν η ομάδα έπαιξε για πρώτη φορά στην SuperLeague, πιστεύω πως όλοι γενικά έξω από τη Λαμία θεωρούσαν πως θα ήταν από της πρώτες που θα έπεφτε, αλλά όπως ξέρετε δεν έγινε αυτό. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε στόχους, καθώς μιλάμε για μία ομάδα που είναι νέα στην κατηγορία και το πρώτο μέλημα θα πρέπει να είναι η εύκολη παραμονή στην κατηγορία. Βέβαια όμως δεν πιστεύω πως κάποιος ποδοσφαιριστής έχει μόνο αυτό τον στόχο. Όλα τα παιδιά και στην προετοιμασία αλλά και μέσα στη σεζόν θα δουλέψουμε όσο σκληρά γίνεται για να πάμε την ομάδα ψηλά και να κάνουμε χαρούμενους τους Λαμιώτες».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button