Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Νίκη Βόλου: O Κάσσος, ο Σιατραβάνης και ο Αργεντίνος εξτρέμ!

Παίκτης της Νίκης ο πρώην εξτρέμ των Χανίων.

Παίκτης της Νίκης ο πρώην εξτρέμ των Χανίων. Σιατραβάνης και ένας γνώριμος Αργεντίνος διεκδικούν την μια ανοιχτή θέση στα «φτερά» της επίθεσης. «Κλεισμένος» ο Βασιλείου.

Η μεταγραφική ενίσχυση για τη Νίκη Βόλου, ενόψει Super League 2 συνεχίζεται. Μετά τους Μπάγιτς, Γρομητσάρη, Κυριακιδη, Τζιώρα και Πάνο, οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν την απόκτηση και του Πασχάλη Κάσσου, με τον οποίο ο Αλέκος Βοσνιάδης συνεργάστηκε στα Χανιά.

Οσον αφορά τον άλλο εξτρέμ, Σιατραβάνης και ένας Αργεντίνος (μη θητεία στο παρελθόν σε ομάδα της Super League 1) οι δύο περιπτώσεις που εξετάζονται. Ο πρώτος έχει το προβάδισμα, εφόσον όμως τα βρουν οι δύο πλευρές στο οικονομικό.

Κλεισμένος πρέπει να θεωρείται, τέλος, ο 26χρονος εξτρέμ Θωμάς Βασιλείου, ο οποίος πέρσι ήταν στον Ασπρόπυργο, ενω και αυτός ειχε συνεργαστεί με τον Βοσνιάδη στους Κρητικούς.

Στο ρόστερ των «κυανολεύκων» παραμένει και ο Γιώργος Τζοβάρας που ανανέωσε το συμβόλαιο του.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πασχάλη Κάσσο.

Ο Κάσσος κατάγεται από τη Δράμα κι αγωνίζεται στη μεσοεπιθετική γραμμή, ως εξτρέμ.

Έχει αγωνιστεί σε Προσοτσάνη, Δόξα Δράμας, Ηρακλή, Απόλλωνα Αθηνών, Άρη και ΑΕΛ, ενώ τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν τα Χανιά, με τα οποία, σε επίπεδο δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας, τα τελευταία 2,5 αγωνιστικά έτη, πραγματοποίησε 47 συμμετοχές, σκοράροντας οκτώ φορές. Συνολικά, έχει καταγράψει δύο συμμετοχές στην Α’ Εθνική και 150 στη Β’, ενώ έχει πετύχει και 24 τέρματα, όλα στη δεύτερη κατηγορία.

Καλωσορίζουμε τον Πασχάλη στην κυανόλευκη οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες!».

Διαβάστε επίσης

Back to top button