Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Τέλος εποχής» για Γκάμπι

Συμπαίκτης του Τσάβι στην Αλ Σαντ θα γίνει ο Γκάμπι, καθώς ο αρχηγός της Ατλέτικο Μαδρίτης επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από τους «ροχιμπλάνκος».

Ο 34χρονος μέσος παραδέχθηκε ότι το να φύγει από την Ατλέτικο ήταν η δυσκολότερη απόφαση που έχει πάρει έως τώρα στην καριέρα του. Ο Γκάμπι ανακοίνωσε την αποχώρησή του για την ομάδα του Κατάρ στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη (3/07), προσθέτοντας ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να φύγει.

«Είναι μία δύσκολη και συναισθηματικά φορτισμένη μέρα για μένα, σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να πάρω τη δυσκολότερη απόφαση της καριέρας μου», είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης και συνέχισε:

«Σκέφτομαι με την καρδιά μου από την ηλικία των 12 ετών, αλλά τώρα σκέφτηκα με το κεφάλι μου. Δύο ήταν οι λόγοι. Ο πρώτος το γεγονός ότι σε μία εβδομάδα κλείνω τα 35 και πιθανότατα δεν θα έχω άλλη παρόμοια ευκαιρία. Η δεύτερη, ότι τις δύο προηγούμενες φορές (σ.σ. που θα μπορούσε να είχε αποχωρήσει) δεν είχα κατακτήσει κάτι. Τώρα έχω την ευκαιρία να φύγω με έναν τίτλο (σ.σ. Europa League).»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button