Άλλα αθλήματα

Γι’ άλλα τρία χρόνια στον Ολυμπιακό ο Παπανικολάου

Στο λιμάνι μέχρι το 2021 θα μείνει ο Κώστας Παπανικολάου. Οι διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός, αδελφοί Αγγελόπουλοι, κράτησαν στην ομάδα του Πειραιά τον διεθνή φόργουορντ προσφέροντάς του τριετές κλειστό συμβόλαιο.

H επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία δημοσιεύτηκε στα social media της ομάδας του Πειραιά, αναφέρει: «Παπ… τριετίας! Ο Κώστας θα συνεχίσει για τα επόμενα τρία χρόνια να είναι “κάτοικος” Πειραιά και να φορά τα αγαπημένα του “ερυθρόλευκα”».

Στο δεύτερο ραντεβού ήταν τόσο οι αδελφοί Αγγελόπουλοι όσο και ο Κώστας Παπανικολάου, σε αντίθεση με το πρώτο, όταν η διαπραγμάτευση ήταν ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Γιώργο Σκινδήλια, και τον ατζέντη του παίκτη, Γιώργο Σφαιρόπουλο. Αντί για 2+1 χρόνια, διάρκεια που προέβλεπε η πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού, οι δύο πλευρές βρήκαν τη «χρυσή τομή» στα 3 χρόνια.

Η επιθυμία για επέκταση της συνεργασίας ήταν κοινή και ήταν απλά θέμα χρόνου να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές, με αμοιβαίες υποχωρήσεις. Ο Παπανικολάου γνώριζε ήδη ποιος θα είναι ο ρόλος του στον Ολυμπιακό, από την τηλεφωνική συνομιλία που είχε προ ημερών με τον νέο προπονητή των «ερυθρόλευκων», Ντέιβιντ Μπλατ. Στις περίπου δύο ώρες που διήρκεσε το ραντεβού με τους αδελφούς Αγγελόπουλους το μεσημέρι της Πέμπτης (5/7), διοίκηση και παίκτης ανέλυσαν την περυσινή χρονιά, μίλησαν για τη φιλοσοφία του νέου τεχνικού και τους στόχους της ομάδας του Πειραιά.

O Κώστας Παπανικολάου δήλωσε κατά την έξοδό του από τα γραφεία της Arcadia: «Όλα πήγαν καλά. Υπάρχουν αμοιβαία αισθήματα. Συμφωνήσαμε για τρία χρόνια. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και οι δυο και αυτό που έχει σημασία είναι να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. Μένω με τα φιλαράκια μου σε μια ομάδα που είμαι χρόνια, έχουμε ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές και πραγματικά είμαι χαρούμενος που οι πρόεδροι με εμπιστεύονται για να συνεχίσω. Ο Ολυμπιακός είναι το υψηλότερο σκαλί, δεν πάει πιο ψηλά. Υπάρχει μια σχέση που δεν είναι μόνο επαγγελματική, μπορώ να την πω σχέση φιλίας. Εγώ και όλα τα υπόλοιπα παιδιά θέλουμε να μείνει και ο Παπαπέτρου και είμαι σίγουρος ότι και οι πρόεδροι θα κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν».

Μετά την παραμονή του Βασίλη Σπανούλη μέχρι το 2019, την απόκτηση του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος για τα επόμενα τρία χρόνια και την τριετή επέκταση της συνεργασίας με τον Κώστα Παπανικολάου, σειρά παίρνει η περίπτωση του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Από πλευράς διοίκησης του Ολυμπιακού, η επιθυμία για παραμονή του είναι δεδομένη και πλέον θα φανεί αν θέλει να παραμείνει «ερυθρόλευκους» ο ίδιος ο παίκτης!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button