Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Ηλίθιος παιδόφιλος ο Λόταρ Ματέους»

Σάλος στη Γερμανία με ατάκα κωμικού ηθοποιού…

Ο γερμανικός τηλεοπτικός σταθμός ARD έκανε σαφές πως ο Γερμανός κωμικός Όλιβερ Πόλακ (ΦΩΤΟ) δεν πρόκειται ποτέ ξανά να βρεθεί καλεσμένος σε εκπομπή του καναλιού, μετά τα όσα είπε για τον Λόταρ Ματέους.

Έπειτα από το παιχνίδι της Αγγλίας με την Κολομβία, για τους “16” του Μουντιάλ, Γερμανοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και ο Ματέους, σχολίασαν το παιχνίδι. Ακολούθησε το σατιρικό σόου WM Kwartira, όπου καλεσμένος ήταν ο κωμικός Όλιβερ Πόλακ, ο οποίος είπε το εξής: “Άνθρωποι όπως ο Λόταρ Ματέους δεν θα πρέπει να μιλούν δημοσίως στην τηλεόραση. Τα τελευταία 20 χρόνια δεν υπάρχει κάτι νέο να πει. Είναι ένας ηλίθιος. Ένας παιδόφιλος ηλίθιος”.

Η ατάκα του Πόλακ προκάλεσε σάλο με πλήθος αρνητικών σχολίων στα social media με το κανάλι να απολογείται για όσα ακούστηκαν στον “αέρα” της εκπομπής.

Για την ώρα, ο Λόταρ Ματέους δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο ενώ, αξίζει να σημειωθεί, πως αρνητική εντύπωση προκάλεσε και το σχόλιο του Πόλακ για την πρόκριση της Αγγλίας. Συγκεκριμένα, ο Γερμανός κωμικός παρομοίασε την πρόκριση με Ινδή που μπαίνει σε λεωφορείο. Ως γνωστόν, οι γυναίκες στη συγκεκριμένη χώρα έχουν πέσει πολλές φορές θύματα σεξουαλικής βίας στις δημόσιες συγκοινωνίες.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button