Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Κλείνει» στον Ολυμπιακό ο Τικίνιο!

Θέμα ημερών, αν όχι ωρών, είναι να κλείσει ο Τικίνιο Σοάρες στον Ολυμπιακό, ο οποίος ετοιμάζεται να προχωρήσει για την απόκτηση εξτρέμ. Σε πρώτο πλάνο ο Ενκουντού.

Θέμα ημερών, αν όχι ωρών, είναι να κλείσει ο Τικίνιο Σοάρες στον Ολυμπιακό, ο οποίος ετοιμάζεται να προχωρήσει για την απόκτηση εξτρέμ. Σε πρώτο πλάνο ο Ενκουντού.

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού όσον αφορά την υπόθεση της μεταγραφής του Τικίνιο Σοάρες.

Όλα δείχνουν ότι εκτός απροόπτου ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα», αφού και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει το θέμα του να γίνει… σίριαλ.

Παρότι ο 30χρονος σέντερ φορ έχει δεχθεί δελεαστικές προτάσεις από την Τουρκία (Τραμπζονσπόρ και Μπεσίκτας) και το Κατάρ, εκείνος θέλει να συνεχίσει σε μία ομάδα που θα αγωνίζεται στο Champions League την επόμενη σεζόν.

Επίσης, σημαντικό ρόλο για την έκβαση της υπόθεσης φαίνεται πως παίζει η παρουσία του Πέντρο Μαρτίνς στην ομάδα, καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί πριν από μερικά χρόνια στην Γκιμαράες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εντός της εβδομάδας, δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες, να υπάρξει συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και να έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Στόχος είναι ο Τικίνιο να έρθει άμεσα, ούτως ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας και να πλαισιώσει την επόμενη χρονιά τους Ελ Αραμπί και Χασάν.

Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό θέλουν να προχωρήσουν και την υπόθεση του εξτρέμ και ο Κέβιν Ζορζ Ενκουντού φαίνεται πως επανέρχεται «δυνατά» στο προσκήνιο.

Ο Νιγηριανός εξτρέμ είχε ακουστεί ξανά και την περσινή σεζόν, αλλά στο τέλος οι Πειραιώτες δεν είχαν καταφέρει να τον αποκτήσουν.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν σοβαρά τη συγκεκριμένη περίπτωση και φαίνεται πως θα επιχειρήσουν να ολοκληρώσουν φέτος την περσινή τους προσπάθεια.

πηγή: bwinSport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button