Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Ταινία η ζωή του Kimbo Slice

Η ζωή του θρύλου του Street Fight Kimbo Slice υπήρξε, θα μπορούσε ναπει κανείς, από μόνη της το ιδανικό σενάριο για ταινία.

Από τα παιδικά του χρόνια ως και την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Κέβιν Φέργκιουσον, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, ηταν ο ήρωας της γειτονιάς, ο ήρωας των παιδιών των γκέτο, ο “Θρύλος, της πίσω αυλής” όπως άλλωστε θα είναι και ο τίτλος της ταινίας.

Ο Kimbo γεννήθηκε στο Νασάου στις Μπαχάμες αλλά από πολύ μικρή ηλικία μετακόμισε με τους γονείς του στις ΗΠΑ και στην Φλόριντα. Από μικρός, μόλις 13ετών έδειξε την αγάπη του για τα μαχητικά σπορ και ξεκίνησε να παλεύει στην πίσω αυλή του σπιτιού του και στις πίσω αυλές των φίλων του. Μάλιστα στον πρώτο του αγώνα στα 13 του νίκησε έναν φίλου του στην γειτονιά που ήταν μεγαλύτερος και από τους δυνατούς της παρέας. Όσο τα χρόνια “έφευγαν” οι επιτυχίες στις μάχες του δρόμου έρχονταν. Οι γώνες του άρχισαν να αποκτούν τεράστια φήμη μέσα από το Youtube κάνοντας εκατοντάδες χιλιάδες views.

Αυτό είχε ώς αποτέλεσμα να του γίνει πρόταση να παίξει σε επίσημους αγώνες ΜΜΑ. Ο ίδιος δέχτηκε και η ζωή του άλλξε ακόμη περισσότερο, καθώς δέχτηκε προτάσεις από κινηματογραφικές παραγωγές και είχε ρόλους σε ταινίες δράσεις, μερικές μάλιστα αρκετές εμπορικές. Στο ΜΜΑ έπαιξε 8 αγώνες έχοντας 5 νίκες και 3 ήττες. Στην επαγγελματική πυγμαχία είχε 7 αγώνες όλοι κερδισμένοι και όλοι με νοκ άουτ.

Ο Kimbo έφυγε ξαφνικά από την ζωή το 2016 μόλις στα 42 του χρόνια αφήνοντας τον κόσμο του ΜΜΑ πιο φτωχό, αλλά και μία μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια με 6 παιδια, 3 αγόρια και 3 κορίτσια.

Σύμφωνα με το σάιτ IMDB η ζωή του Kimbo θα γίνει ταινία και τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο ηθοποιός Γουίνστον Ντιούκ, γνωστός από τον ρόλο του Μ’μπάκου στην ταινία της MARVEL Black Panther.

O Kimbo Slice σε στιγμές από τους αγώνες του στο ΜΜΑ:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button