Ξανά στο προσκήνιο ο Λεοζίνιο!

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Λεοζίνιο φέρεται πως είναι ο ΠΑΣ Λαμία.
Ξανά στο προσκήνιο των μεταγραφών του ΠΑΣ Λαμία ήρθε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Λεοζίνιο.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, έχει μείνει ελεύθερος και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την κυανόλευκη ΠΑΕ.
Για τον ποδοσφαιριστή είχε δείξει ενδιαφέρον ο ΠΑΣ και στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ενώ και στις αρχές του καλοκαιριού είχε κάνει την εμφάνισή του στα μεταγραφικά σενάρια της ομάδας.
Διαβάστε το ρεπορτάζ του sportime:
Για κλεισμένες μεταγραφές έκανε λόγο ο Μπάμπης Τεννές στην πρώτη προπόνηση της Λαμίας την Τετάρτη (4/7). Η μία είναι ο Χερόνιμο Μπαράλες, το όνομα του οποίου αποκάλυψε το Sportime, και η άλλη ο Λεοζίνιο.
Ο Βραζιλιάνος είναι φευγάτος από την ΑΕΛ, έχει καταθέσει προσφυγή και αναμένει τις εξελίξεις. Μόλις μείνει ελεύθερος, θα δώσει τα χέρια με τους Φθιώτες. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει προφορική συμφωνία.
Φέτος είχε 21 συμμετοχές στη Super League, ένα γκολ και δύο ασίστ. Στο παρελθόν έχει περάσει από Ηρακλή, Καλλονή, Πανσερραϊκό, Απόλλωνα Καλαμαριάς και ΟΦΗ.