Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Κάρτα φιλάθλου για όλους τους αγώνες στην Κύπρο

Κάρτα φιλάθλου σε όλους τους αγώνες της Α’ κυπριακού κατηγορίας σε όλα τα αθλήματα από τη νέα περίοδο ανακοίνωσε ο πρόεδρος του οργανισμού αθλητισμού (ΚΟΑ) , Κλεάνθης Γεωργιάδης:

«Η απόφαση πάρθηκε πριν πολλά χρόνια και αρχίζει να υλοποιείται. Είναι απόφαση της Βουλής που θέλει ασφάλεια στα γήπεδα και καταπολέμηση της βίας. Δημιουργείται ένα κεντρικό μητρώο φιλάθλου. Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν αγώνες, θα πρέπει να έχουν εγγραφεί στο μητρώο», τόνισε ο πρόεδρος του ΚΟΑ και συμπλήρωσε:

«Αυτό θα ελέγχεται μόνο από τον ΚΟΑ και θα έχουν πρόσβαση μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα. Ούτε καν από την Αστυνομία δεν θα έχουν πρόσβαση. Θα χρειάζονται σχετική άδεια. Είναι ένας αριθμός μητρώου. Για να μπορέσει ο οποιοσδήποτε να πάει στο γήπεδο, θα πρέπει να έχει τον αριθμό της κάρτας του. Θα υπάρχουν χώροι έκδοσης έξω από τα γήπεδα, ενώ θα μπορεί να το κάνει ο καθένας και διαδικτυακά».

Η διαδικασία εφαρμογής της κάρτας φιλάθλου είναι σε προχωρημένο στάδιο, σύμφωνα με τον Κλεάνθη Γεωργιάδη: «Στις 23 Ιουλίου θα την παρουσιάσουμε σε συνέντευξη Τύπου. Στις 25 Ιουλίου θα αρχίσει δοκιμαστικά στο Τσίρειο και 26 Ιουλίου θα είναι παγκύπρια σε όλα τα γήπεδα Α΄ Κατηγορίας. Αν δεν έχεις αριθμό μητρώου, δεν θα μπορείς να παρακολουθείς αγώνες Α΄ Κατηγορίας. Όλο αυτό είναι για να εντοπίζονται οι παραβάτες. Ακυρώνουμε την ανωνυμία. Όποιος θέλει να πάει γήπεδο, πρέπει να έχει τη μαγκιά να πει ότι πάει γήπεδο. Όσοι λογαριάζουν να κάνουν παρανομίες, να μην το κάνουν».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button