Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Το απόγευμα στο Παρίσι ο Μέσι – «Κλείδωσε» η 2ετής συμφωνία με Παρί (pic)

Διετής η συμφωνία με οψιόν ανανέωσης, 35 εκατ. ευρώ οι ετήσεις αποδοχές του.

Η Παρί Σεν Ζερμέν και ο Λιονέλ Μέσι ήρθαν σε συμφωνία και ο Αργεντινός θα αφιχθεί στο Παρίσι το απόγευμα της Τρίτης (10/08). Διετής η συμφωνία με οψιόν ανανέωσης, 35 εκατ. ευρώ οι ετήσεις αποδοχές του.

Τελειώνει η αναμονή των φίλων της Παρί Σεν Ζερμάν σχετικά με την άφιξη του Λιονέλ Μέσι στη Γαλλία. Ο Αργεντινός επιθετικός ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον σύλλογο και το απόγευμα της Τρίτης (10/08) θα βρίσκεται στο Παρίσι για να οριστικοποιήσει τη μετακίνησή του από τη Μπαρτσελόνα.

Οι φίλαθλοι της γαλλικής ομάδας περίμεναν τον Μέσι τη Δευτέρα (09/08), αλλά την ίδια ώρα εκείνος έκανε τα μπάνια του στη βίλα του. Τις διαπραγματεύσεις είχαν αναλάβει ο πατέρας και εκπρόσωπός του. Εν τέλει οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια την Τρίτη (10/08) και ο 34χρονος επιθετικός ετοιμάζει βαλίτσες, ώστε να βρεθεί στο Παρίσι και να παρουσιαστεί στον Πύργο του Άιφελ.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Μέσι θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο και ετήσιες αποδοχές 35 εκατ. ευρώ.

 

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button