ΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Η φόρμα μας οδηγεί στο 1.75

Χωρίς Μουντιάλ η σημερινή ημέρα, ωστόσο υπάρχει στοιχηματικό ενδιαφέρον στο στοιχημα οπαπ. Αγωνιστικό πρόγραμμα έχουμε σε Σκανδιναβία, Ιρλανδία αλλά και Ασία.

Μπρέι – Σλίγκο Ρόβερς

Η πρώτη επιλογή μας για σήμερα έρχεται από το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας. Η Μπρέι που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, υποδέχεται τη Σλίγκο Ρόβερς. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση και χαρακτηριστικό είναι πως έχουν 19 ήττες στα 25 τελευταία ματς. Η Σλίγκο από την άλλη έχει σήμερα την ευκαιρία να γυρίσει στα θετικά αποτελέσματα και να πάρει βαθμολογική ανάσα. Το διπλό στο 1,67 είναι αρκετά χαμηλό, ωστόσο στο combo με το over 2.5 πληρώνει 2.85 και αξίζει να ρισκάρουμε μαζί του.

Μόλντε – Βαλερέγνκα

Το δεύτερο σημείο της ημέρας έρχεται από τη Νορβηγία και την πρώτη κατηγορία. Η Μόλντε πέρασε με το εμφατικό 0-4 από την έδρα της Μπραν και έδειξε ότι βρίσκεται σε φόρμα. Είναι στο -8 από την πρώτη θέση, όμως ακόμα το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Σήμερα στόχος είναι να φτάσει στην τρίτη σερί νίκη, ενώ την Τετάρτη ακολουθεί το εκτός έδρας ματς για το Γιουρόπα Λιγκ με την Γκλέναβον.

Η Βαλερένγκα παρά το γεγονός πως κέρδιζε με 2-1 την Μπόντο Γκλιμτ, δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη αφού ισοφαρίστηκε στο 84΄. Αυτή ήταν η τρίτη της ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα ματς, σύνολο αγώνων που αγνοεί το τρίποντο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα τρία τελευταία εκτός έδρας δεν έχει καν σκοράρει, παρουσιάζοντας σημαντικές αδυναμίες. Τί κρατάμε; Ο άσος είναι αρκετά πιθανός για τη Μόλντε που είναι ξεκάθαρα σε καλύτερη κατάσταση από τη Βαλερένγκα. Τον ποντάρουμε στο 1.75.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button