Άλλα αθλήματα

Συγγενής Χάνεϊκατ: «Δεν πυροβόλησε τους αστυνομικούς, αλλά τον εαυτό του» (pic)

Συγγενής του Τάιλερ Χάνεϊκατ ανέφερε πως ο πρώην άσος της Χίμκι δεν πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών, αλλά έστρεψε το όπλο εναντίον του για να αυτοκτονήσει.

Οι φίλαθλοι του μπάσκετ σε Ευρώπη και ΗΠΑ παραμένουν συγκλονισμένοι από τον θάνατο του Τάιλερ Χάνεϊκατ. O πρώην άσος της Χίμκι βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, με τα πρώτα reports της αστυνομίας να αναφέρουν πως ταμπουρώθηκε εκεί μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών.

Ωστόσο, η Αστυνομία του Λος Άντζελες υποστήριξε χθες (7/7) σε επίσημη τοποθέτησή της πως ο Χάνεϊκατ δεν σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικών, αλλά αυτοκτόνησε. Φυσικά, η έρευνα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, όμως συγγενείς του Αμερικανού συμφωνούν και τονίζουν πως ο θάνατος του Χάνεϊκατ ήρθε όταν έστρεψε το όπλο εναντίον του.

«Ήρθε από την Ρωσία σε κακή διάθεση. Δεν υπάρχει περίπτωση να πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών. Αυτό που άκουσαν ήταν ο θόρυβος του πυροβολισμού εναντίον του, όχι εναντίον των αστυνομικών. Αυτοί περίμεναν για ώρες μέχρι να μπουν στο σπίτι. Θα μπορούσαν να τον σώσουν», ανέφερε μέλος της οικογένειας του Χάνεϊκατ, σύμφωνα με post του δημοσιογράφου Ρόι Κοέν στο Twitter.

Δείτε το εδώ:

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button