FeaturedΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“Βαριά ήττα” για την Κ17 του ΠΑΣ Λαμία!

Στα πλαίσια της 10ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος υποδομών Κ-17 της Super League η ομάδα της Λαμίας αντιμετώπισε εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ γνωρίζοντας την ήττα με 7-0.

Το συγκρότημα του Αποστόλη Καραπλή αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και δεν κατάφερε να φύγει με βαθμολογική συγκομιδή από την Θεσσαλονίκη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι είχαν δοκάρι στο 20′ και προηγήθηκαν στο 29ο λεπτό με τον Γκορτεζιάνι. Μάλιστα ο ίδιος ποδοσφαιριστής έξι λεπτά αργότερα έκανε και το 2-0. Ο Γιαννακάκος πριν τη λήξη του ημιχρόνου δοκίμασε ένα καλό σουτ το οποίο πέρασε ξυστά από την εστία του Μπαλωμένου, με το 2-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έφτασαν γρήγορα στο 3-0 με τον Παναγιώτου ενώ λίγα λεπτά αργότερα, στο 65′ ο Γκορτεζιάνι έκανε και το 4-0 σημειώνοντας χατ-τρικ. Το 5-0 έκανε ο Τζόλης στο 83, στο 85′ ο Γρόσδης σημείωσε το 6-0 και στο 89′ ο Πιπιλιάρης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 7-0.

Οι κυανόλευκοι είχαν την ευκαιρία να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 87′ όμως το μακρινό σουτ του Νικολόπουλου σταμάτησε μετά από παρέμβαση του Μπαλωμένου, στο οριζόντιο δοκάρι.

ΠΑΟΚ : Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου, Αβεντισιάν, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Καραμπέρης, Πιπιλιάρης, Κουτεντάκης, Γκορτεζιάνι, Κωνσταντέλιας, Καράκουτης

ΠΑΣ Λαμία : Μαυράδας, Τσιάτσιος, Καρακώστας, Κωστάκος, Σέντης, Αναγνωστόπουλος, Ματθαίου, Γιαννακάκος, Γεμενης, Νικολόπουλος, Χύσκα

*θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ

ρεπορτάζ: Χρήστος Περιβολάρης

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button