Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Όχι» της ΑΕΚ στην Σπέτσια για Βέρντε

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, από την Ένωση απορρίφθηκε η πρόταση της ιταλικής ομάδας, που είναι πιθανό να επανέλθει, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, από την Ένωση απορρίφθηκε η πρόταση της ιταλικής ομάδας, που είναι πιθανό να επανέλθει, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες

Αρνητική ήταν η απάντηση της ΑΕΚ στην πρόταση της Σπέτσια για δανεισμό του Ντανιέλε Βέρντε με οψιόν αγοράς. Το αν θα έχει συνέχεια το ζήτημα θα φανεί ίσως κι από σήμερα, αλλά η πρόταση για την οποία έγινε και τόσος ντόρος με δημοσιεύματα στην Ιταλία, τελικά απορρίφθηκε.

Όπως διαβάσατε αποκλειστικά στο SDNAαπό την Τρίτη, στην Ένωση πλέον έχουν βάλει ως προτεραιότητα το να πάρουν άμεσα χρήματα από πώληση του Βέρντε. Αυτό ήταν το πρώτο ζητούμενο κι από την Σπέτσια. Εναλλακτικά, από την ΑΕΚ προτάθηκε η καταβολή ενοικίου για τον δανεισμό του παίκτη, μαζί με την οψιόν αγοράς. Η οποία θυμίζουμε πως θα ήταν υποχρεωτική σε περίπτωση που η Σπέτσια θα μείνει στην SeriaA.

Θα πρέπει εδώ να σημειώσουμε, πως σημαντικό ρόλο στην διαχείριση του ζητήματος από πλευράς ΑΕΚ, παίζει το γεγονός πως τα τελευταία 24ωρα έχει εμφανιστεί ενδιαφέρον από τουλάχιστον δύο ακόμη ομάδες. Η μία από τις οποίες υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να καταθέσει και πρόταση άμεσης αγοράς για τον Βέρντε. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό σήμερα, επίσης.

Και η περίπτωση της Σπέτσια όμως, ακόμη δεν έχει τελειώσει. Είναι πάρα πολύ πιθανό οι Ιταλοί να επανέλθουν με πρόταση πιο κοντά στα «θέλω» της ΑΕΚ. Πάντως, το να παραμείνει στην ομάδα ο Βέρντε, είναι ακόμη το πολύ λιγότερο πιθανό ενδεχόμενο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button