Ιωνικός: Ανεπίσημη «πρώτη» με νέα πρόσωπα – Γιορτάζει τα 56α γενέθλια (pics)
Η ομάδα της Νεάπολης μπήκε στο γήπεδο παρουσία των πέντε αποκτημάτων που έχουν ανακοινωθεί. Έκλεισαν 56 χρόνια ζωής οι «κυανόλευκοι».

Η ομάδα της Νεάπολης μπήκε στο γήπεδο παρουσία των πέντε αποκτημάτων που έχουν ανακοινωθεί. Έκλεισαν 56 χρόνια ζωής οι «κυανόλευκοι».
Την πρώτη προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε ο Ιωνικός τη Δευτέρα (28/06). Στο γήπεδο έδωσαν το «παρών» οι νεοαποκτηθέντες Γιώργος Βαλεριάνος, Γιάννης Ιατρούδης, Γιάννης Κιάκος, Γιώργος Μύγας, Νίκος Βαφέας. Την Τρίτη (29/06) θα γίνουν ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά και το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Σπανού θα προπονηθούν στη Νεάπολη.
Δείτε φωτογραφίες από την ανεπίσημη «πρώτη»…
Ο Ιωνικός την Τρίτη (29/06) συμπληρώνει 56 χρόνια ζωής και ανακοίνωσε σχετικά:
«56 χρόνια υπερηφάνειας. Μνήμης, Αθλητισμού και Ιστορίας. 56 χρόνια Ιωνικός!
Τα φετινά γενέθλια της αγαπημένης μας ομάδας, έδωσαν ραντεβού με την Ιστορία. Έδωσαν ραντεβού και συναντήθηκαν με την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου ύστερα από 14 χρόνια. Μέσα από δυσκολίες, προβλήματα και κακουχίες, αλλά με την αύρα του παρελθόντος, τη δυναμική, τη φλόγα. Τις αξίες, το ήθος, τα ιδανικά και με αναλλοίωτη αρχή την ανάμνηση των αλησμόνητων πατρίδων, το Αστέρι στάθηκε στα πόδια του. Βρήκε τον δρόμο του. Και λάμπει. Πιο φωτεινό από ποτέ.
Έχοντας ως εγγυητή τον πρόεδρο Γιάννη Τσιριγώτη και την οικογένεια, ο Ιωνικός με ένα ανεπανάληπτο Three-peat σφράγισε τον Μάιο που μας πέρασε την τρίτη σερί άνοδο και είναι έτοιμος τη σεζόν 2021/2002 να παίξει εκεί που ανήκει. Εκεί που ορίζει η Ιστορία του. Εκεί που αξίζει ο περήφανος και υπέροχος κόσμος του να τον βλέπει. Στα μεγάλα σαλόνια. Στην κορυφαία κατηγορία! Χρόνια Πολλά, Ιωνικάρα!».