FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ένα νέο πρόσωπο στο Καρπενήσι για τη Λαμία;

Δείτε τι αναφέρει το ρεπορτάζ για τον ΠΑΣ Λαμία και για νέο ποδοσφαιριστή.

Ήδη η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία, η οποία βρίσκεται απο εχθές στο Καρπενήσι, έχει μαζί της αρκετούς ποδοσφαιριστές εκπλήξεις.

Η αρχή έγινε με τον Μάριο Τζανουλίνο, όπου το LamiaSports σας ενημέρωσε πρώτο πως ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη «κυανόλευκη» αποστολή στο Καρπενήσι για να δοκιμαστεί από τον Μπάμπη Τεννέ.

Την ίδια μοίρα θα έχουν και οι δύο τερματοφύλακες οι οποίοι βρίσκονται στη γειτονική πόλη μαζί με τη Λαμία, ο Αχμέντ Χαμντί και ο Νίκος Σομόγλου.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες στο Καρπενήσι αναμένεται να βρεθεί ένας ακόμη ποδοσφαιριστής, πιθανόν ισπανικής υποικοότητας τον οποίο παρέλαβε από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» εθχές άνθρωπος της ΠΑΕ.

Αν ισχύουν οι συγκεκριμένες πληροφορίες τότε ο ποδοσφαιριστής θα βρεθεί στο Καρπενήσι μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, θα δοκιμαστεί από τον Τεννέ και αν τον πείσει ότι μπορεί να προσφέρει τότε θα αποκτηθεί.

Ανάλογες κινήσεις θυμίζουμε πως είχαν γίνει πέρυσι στην προετοιμασία της ομάδας και είναι μία συνηθισμένη τακτική, έτσι ώστε να μην υπάρχει ρίσκο μιας μεταγραφής, δοκιμάζοντας πρώτα τον ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button