Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Επιστροφή Μαλντίνι στη Μίλαν

Οι διοικητικές εξελίξεις που τρέχουν είναι πιθανό να φέρουν ξανά τον θρύλο του ιταλικού ποδοσφαίρου στους «ροσονέρι».

Μία από τις πιο εμβληματικές μορφές της Μίλαν, ο Πάολο Μαλντίνι, φαίνεται να επιστρέφει στην ομάδα. Όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, η ομάδα του Μιλάνου αλλάζει χέρια ξανά και κατά συνέπεια θα αλλάξουν και τα πρόσωπα που βρίσκονται σε καίριες θέσεις.

Συγκεκριμένα ο μέχρι πρότινος ιδιοκτήτης, Γιονγκχονγκ Λι, έχασε την προθεσμία υποβολής 32 εκατ. ευρώ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, αυξάνοντας το χρέος του απέναντι στην ομάδα και στην Elliot Management στα 303 εκατ. ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η αμερικάνικη εταιρία είχε δανείσει τα χρήματα στον Λι προκειμένου να «τρέξει» την Μίλαν και την στιγμή που ο Κινέζος επιχειρηματίας δεν κατάφερε να το αποπληρώσει, η ομάδα περνάει ξανά στα χέρια των Αμερικανών.

Έτσι, ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν πως επιστρέφουν στην ομάδα είναι αυτό του Πάολο Μαλντίνι, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει κάποιο πόστο τεχνικού διευθυντή.

Ο βετεράνος άσος είχε απορρίψει παλαιότερα πρόταση από την Elliot, αλλά τώρα όπως όλα δείχνουν, σκέφτεται πιο σοβαρά το θέμα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button