Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Περιζήτητος ο Σαντλί

Οι μετοχές του Νασέρ Σαντλί έχουν θυμίσει παλιές καλές εποχές ελέω Μουντιάλ, με την Λυών να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τον αρπάξει από την Πρέμιερ Λιγκ.

Το «χρυσό» τέρμα του επί της Ιαπωνίας λίγα δευτερόλεπτα πριν το Βέλγιο μπει σε διαδικασία παράτασης με τους Ασιάτες στην φάση των «16» του Μουντιάλ αρχίζει σιγά σιγά να εξαργυρώνεται, καθώς το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων γύρω από το όνομά του έχει αναθερμανθεί πλήρως. Ο Νασέρ Σαντλί στα 28 του αισθάνεται έτοιμος για την δεύτερη ευκαιρία, καθώς οι πολλαπλοί τραυματισμοί ιδίως όσο βρισκόταν στην Τότεναμ τον άφησαν αρκετά πίσω σε σημείο να διακυβεύεται ολόκληρη η καριέρα του.

Σημερινά δημοσιεύματα πλέκουν γύρω από το όνομα του Βέλγου άσσου την Λιόν, με τον γαλλικό σύλλογο να ενδιαφέρεται να αποκτήσει τα δικαιώματα του παίκτη της υποβιβασμένης στην Τσάμπιονσιπ, Γουέστ Μπρόμγουιτς. Οι Λιονέ αναζητούν λύσεις στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας, γνωρίζοντας πως δύσκολα θα καταφέρουν να κρατήσουν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου παίκτες όπως ο Φεκίρ στο ρόστερ τους.

Το συμβόλαιο του Σαντλί με την Μπρομ έχει ακόμη δύο χρόνια διάρκεια, ωστόσο ο υποβιβασμός μάλλον λειτουργήσει ευεργετική για τον ίδιον, μιας και η αποδέσμευσή του θα μπορούσε να υλοποιηθεί με λιγότερα χρήματα από όσα θα χρειάζονταν αν ο αγγλικός σύλλογος παρέμενε στην Πρέμιερ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button