ΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Σκοράρουν Γαλλία και Βέλγιο

Ο ημιτελικός του Μουντιάλ, Γαλλία – Βέλγιο, ξεχωρίζει στο αποψινό κουπόνι, το οποίο πλαισιώνεται από αναμετρήσεις για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα.

Διαβάστε τα πάντα για το στοίχημα στο foxbet.gr.

Γαλλία – Βέλγιο

Η βασική μας επιλογή προέρχεται από το Μουντιάλ. Κυνικοί οι Γάλλοι, αποδίδουν όσο χρειάζεται για να αποσπούν το αποτέλεσμα που επιθυμούν, αλλά όταν χρειάστηκε στο ματς με την Αργεντινή, ήταν καταιγιστικοί. Πλέον, στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες προσφέρονται ως το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Το Βέλγιο εξέπληξε ευχάριστα, μπορεί να έχει προβλήματα στην άμυνα, όμως τα καλύπτει με τους εξαιρετικούς μεσοεπιθετικούς που διαθέτει. Μόνο τυχαίο δεν ήταν το ότι απέκλεισε στα προημιτελικά τη Βραζιλία, που κατά πολλούς ήταν η επικρατέστερη ομάδα για τον τίτλο. Περιμένουμε ματς με ρυθμό και τέρματα εκατέρωθεν. Στο 1.75 το G/G.

Αλασκέρτ – Σέλτικ

Περνάμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Τρεις διαδοχικές κατακτήσεις του πρωταθλήματος Αρμενίας έχει η Αλασκέρτ, η οποία είναι μαχητική τα τελευταία χρόνια στα προκριματικά, περνάει σταθερά έναν γύρο κάθε σεζόν. Υποδέχεται (σε ουδέτερο γήπεδο) τη σαφώς ποιοτικότερη Σέλτικ, η οποία έκανε το τρεμπλ στη Σκωτία και οτιδήποτε άλλο πέραν της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, θα θεωρηθεί αποτυχία. Σημαντικό στοιχείο ο καύσωνας που επικρατεί στην Αρμενία (39 βαθμοί!), που αναμένεται να δυσκολέψει τις προσπάθειες των παικτών και ειδικότερα αυτών της Σέλτικ. Επιλέγουμε το διπλό σε συνδυασμό με το under 3.5, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 1.80.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button