Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: «Μπαίνει» και ο Ίνγκασον στις προπονήσεις

Τα δεδομένα για τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον προσεχή αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. #slgr #paokfc #panaitolikosfc #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Τα δεδομένα για τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον προσεχή αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Την προετοιμασία του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά τη διακοπή του Μουντιάλ, συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει στρέψει την προσοχή του στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία του και να χτίσει πάνω στο σερί που έτρεξε πριν από τη διακοπή.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, ο Ελ Καντουρί συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, οι Τσαούσης και Ίνγκασον δούλεψαν ατομικά σε υψηλή ένταση και μπαίνουν στην τελική ευθεία για την επιστροφής τους.

Ο Λύρατζης, από τη μεριά του, έκανε ατομικό σε γήπεδο και γυμναστήριο, ενώ ο Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Ένα από τα ευχάριστα νέα για τον Λουτσέσκου είναι πως υπολογίζει κανονικά τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση μετά το Μουντιάλ που συμμετείχε με την εθνική Σερβίας.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button