Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

«Κλείνει» στον Ολυμπιακό ο Βεζένκοφ

Μία ανάσα από την συμφωνία με τον Ολυμπιακό είναι ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ.

Έτοιμος να φορέσει τα ερυθρόλευκα είναι ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ. Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πολύ καλή πρόταση στον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα και του Άρη κι εκείνος δεν θα αργήσει να δώσει την θετική απάντηση από την Φλόριντα, όπου βρίσκεται αυτή την περίοδο.

Τις τελευταίες ώρες, οι Πειραιώτες «έτρεξαν» τις απαιτούμενες διαδικασίες για να προσεγγίσουν τον παίκτη κι αυτός, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα πει το «ναι» εντός των προσεχών ωρών και θα γίνει παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα χρόνια, ενισχύοντας έτσι τον ελληνικό κορμό δεδομένου πως έχει ελληνικό διαβατήριο κι έχει ανδρωθεί μπασκετικά εδώ.

Θυμίζουμε πως ο Βεζένκοφ έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, στην οποία αγωνίστηκε την προηγούμενη τριετία, και έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με ομάδες Euroleague όπως η Γκραν Κανάρια να έχουν προσπαθήσει να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 23χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε για 13 παιχνίδια στην Εuroleague και είχε κατά μέσο όρο 3.5 πόντους και 2.5 ριμπάουντ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button