FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ποιος είπε ο Αντέτζο παίζει (μόνο) ως κεντρικός αμυντικός!(pics)

Ο ΠΑΣ Λαμία έκανε την έκπληξη και πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάνιελ Αντέτζο, του μοναδικού ποδοσφαιριστή που δεν ακούστηκε το όνομά του στα μεταγραφικά σενάρια.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής, αποκτήθηκε ως κεντρικός αμυντικός… Αλλά δεν είπε κανένας πως μπορεί να αγωνιστεί ΜΟΝΟ σε αυτή τη θέση.

Ο 28χρονος έχει ως φυσική θέση αυτή του κέντρου της άμυνας, όπου πέρυσι με τον ΑΟΚ Κέρκυρας έπαιξε 11 παιχνίδια αγωνιζόμενος εκεί.

Εδώ βλέπετε τον Αντέτζο να μαρκάρει τον Μάριο Μπαλοτέλι, όταν αγωνιζόταν στην Ίντερ.

Όμως, όπως θα δείτε και πιο κάτω στην «έρευνα» που έκανε το LamiaSports, ο Αντέτζο μπορεί να παίξει σε παραπάνω από μία θέσεις.

Αρχικά, παίζει και στις δύο μεριές του κέντρου της άμυνας και δεξιά και αριστερά δηλαδή αλλά μπορεί πολύ εύκολα να παίξει και ως δεξιός μπακ.

Μέχρι στιγμής στην καριέρα του, η οποία κατά κύριο λόγο ήταν σε ομάδες της Ιταλίας, έχει παίξει σε 202 παιχνίδια ως κεντρικός αμυντικός και 40 παχνίδια ως δεξιός μπακ.

Βέβαια, στο «transfermarkt.com» βλέπουμε πως έχει αγωνιστεί (μάλλον κατ΄ανάγκη) και στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Τώρα θα ρωτήσετε γιατί μας ενδιαφέρουν εμάς όλα αυτά; Μας ενδιαφέρει και εμάς και ακόμη πιο πολύ τον Μπάμπη Τεννέ καθώς θα έχει στο οπλοστάσιό του έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος καλύπτει πάνω από μία θέσεις στην άμυνα, κάτι το οποίο είναι άκρως σημαντικό…

Δείτε μερικά γραφήματα:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button