FeaturedΝέα από ΕλλάδαΠαρασκηνιοΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Όταν ο Σαράνοφ ήταν μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ…

Ο τερματοφύλακας ο οποίος τα δημοσιεύματα τον θέλουν αν έχει «κλείσει» στον ΠΑΣ Λαμία, είχε φτάσει μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ. Δείτε το ρεπορτάζ.

Όπως αναφέρουν σήμερα διάφορα δημοσιεύματα, μαζί με αυτά και λαμιώτικα, ο Μπόγιαν Σαράνοφ είναι αυτός που έχει επιλεχθεί να αποτελέσει μαζί με το Νίκο Μελίσσα το δίδυμο κάτω από δοκάρια για τον ΠΑΣ Λαμία.

Το LamiaSports, το οποίο σας παρουσίασε τον ποδοσφαιριστή σε προηγούμενο άρθρο, έψαξε και βρήκε που αλλού έχουμε ακούσει τον Σέρβο τερματοφύλακα.

Έχουμε και λέμε λοιπόν, ο Μπόγιαν Σαράνοφ πριν υπογράψει το 2014 στον Εργοτέλη και έρθει για πρώτη φορά Ελλάδα είχε φτάσει μία ανάσα από το να υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

Τα σερβικά δημοσιεύματα μάλιστα τον είχαν παρουσιάσει να περνάει ιατρικά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε το τότε ρεπορτάζ του Sport-fm:

Πολύ πιο κοντά από ό,τι ίσως… ξέραμε είναι ο Μπόγιαν Σαράνοφ στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με Σερβικά ΜΜΕ, ο 26χρονος γκολκίπερ της Μακάμπι Χάιφα όχι απλώς ενδιαφέρει το «Δικέφαλο του Βορρά», αλλά βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και πέρασε ιατρικά τεστ για λογαριασμό της ομάδας. 

Μένει να φανεί αν ο Σέρβος τερματοφύλακας είναι αυτός που αναζητεί ο ΠΑΟΚ για να ενισχυθεί κάτω από τα δοκάρια. Σε περίπτωση που αποκτηθεί, θα είναι ο δεύτερος παίκτης που έρχεται από τη Μακάμπι Χάιφα μετά τον Εγιάλ Γκολάσα που ήδη έχει υπογράψει και ανακοινωθεί.

Ενώ ο ίδιος ο Σαράνοφ είχε δηλώσει στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis Fm»:

Ο Μπόγιαν Σαράνοφ φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Metropolis 95,5 και σχολίασε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μιλά με τον ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους από την επόμενη σεζόν. 
 
Μάλιστα, ο Σέρβος τερματοφύλακας επιβεβαίωσε τις διαπραγματεύσεις του ατζέντη του με τους επιτελείς του Δικεφάλου, ενώ ανέφερε ότι έχει ήδη επικοινωνήσει με τους Νάτχο και Βούκιτς. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σαράνοφ:
 
Για το αν πράγματι συζητά με τον ΠΑΟΚ, είπε: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα. Εγώ είμαι ο παίκτης, την μεταγραφή μου τη χειρίζεται ο μάνατζερ μου με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και άλλωστε τον αντιμετώπισα δυο φορές φέτος στο Europa League».
 
Για το ότι η ομάδα του απέκτησε τον Στοϊκοβιτς, τόνισε: «Αυτό για μένα δεν είναι κακό γιατί ήδη έχω ενημερώσει τους ανθρώπους της Μακάμπι ότι θέλω να κάνω το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου και θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή επιλογή. Άλλωστε για αυτό το λόγο έχω αποφασίσει να μην κάνω ανανέωση του συμβολαίου μου που τελειώνει σε ένα χρόνο».
 
Για το αν μίλησε με παίκτες του ΠΑΟΚ, επισήμανε: «Μίλησα με τον Βούκιτς αλλά και τον Νάτχο που είναι εδώ στο Ισραήλ. Και οι δυο μου είπαν τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ. Εγώ θέλω να επιστρέψω στην Ευρώπη και να είμαι κοντά στην πατρίδα μου και να διεκδικήσω και την επιστροφή μου στην Εθνική Ομάδα. Αισθάνομαι υπέροχα αν φορέσω τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι αρκετοί συμπατριώτες φόρεσαν την φανέλα του ΠΑΟΚ».
 
Για τις δυο αναμετρήσεις με την Μακάμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ, θυμήθηκε: «Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία. Δε θυμάμαι τόσο το ότι απέκρουσα τα δυο πέναλτυ όσο την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος του ΠΑΟΚ που είναι ο 12ος παίκτης του». 
 
Για το πότε θα ξεκαθαρίσει το θέμα του, υπογράμμισε: «Δεν μπορώ να δώσω πληροφορίες αλλά θεωρώ ότι δε θα χρειαστεί να περιμένετε αρκετές μέρες…». 
 
Για το αν γνωρίζει τον Μάρκο Λόμιτς που επίσης προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Θα σας πω απλά ότι ο τύπος αυτός μπορεί να τρέχει ενενήντα λεπτά πάνω κάτω χωρίς να κουράζεται. Να τρέχει ασταμάτητα και να καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά. Είναι σπουδαίος παίκτης στη θέση του και θα χαρώ αν είμαστε συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ».

Τέλος να πούμε πως ο συγκεκριμένος τερματοφύλακας έχει προταθεί πρόσφατα και στην ΑΕΛ:

Δεύτερες σκέψεις κάνουν στην ΠΑΕ ΑΕΛ για το αν πρέπει να αποκτήσουν βασικό τερματοφύλακα.

Γι’ αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime έγινε επαφή με τον Μπόγιαν Σαράνοφ. Πρόκειται για 31χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος έχει περάσει στο παρελθόν από την Ελλάδα.

Το 2015 ο Σέρβος είχε αγωνιστεί στον Εργοτέλη. Υπενθυμίζεται πως αυτή τη στιγμή υπάρχει στο ρόστερ ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, οι νεαροί Αλέξανδρος Σαφαρίκας, Στέφανος Σουλούκος, ενώ αποκτήθηκε ο Νέστορας Γκέκας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button