Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πλησιάζει ο Σούντγκρεν στον Άρη!

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο Ντάνιελ Σούντγκρεν για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη και να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του.

Ο Σουηδός αμυντικός έχει έρθει εδώ και ημέρες σε προφορική συμφωνία με τους “κίτρινους” και απομένουν τα τυπικά για να τελειώσει το θέμα. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Σούντγκρεν βρίσκονταν στο στόχαστρο του Άρη από τον περασμένο Ιανουάριο, όμως τελικά η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο.

Ο παίκτης αναμένεται να αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League με την ΑΙΚ Στοκχόλμης και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Άρη για τη νέα σεζόν.

Από εκεί και πέρα, οι “κίτρινοι” συνεχίζουν τις προσπάθειες για την απόκτηση ενός επιθετικού, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Ματέο Γκαρσία, τον οποίο θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν με λιγότερα χρήματα από αυτά που προέβλεπε η ρήτρα που είχαν με τη Λας Πάλμας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button