Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Η Nike ετοίμασε τη φανέλα της νίκης με τα δύο αστέρια!

«Παρέλαση» με το …παραδοσιακό ανοικτό λεωφορείο, αλλά και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Εμανουέλ Μακρόν, προβλέπεται στην Γαλλία, σε περίπτωση κατάκτησης του παγκόσμιου τίτλου, το βράδυ της Κυριακής στη Μόσχα.

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο. Σύμφωνα με το ραδιόφωνο RTL, η Nike ήδη προετοιμάζει τη φανέλα με τα δύο αστέρια (όσα θα είναι και τα Μουντιάλ που έχει κατακτήσει η Γαλλία), προκειμένου να πουληθεί αμέσως μετά τον «αναμενόμενο» θρίαμβο των Bleus στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Όπως σημειώνεται σχετικά, οι φανέλες παράγονται στην Ταϊλάνδη και πρέπει να παραδοθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο. Η Nike διασφαλίζει ότι θα είναι διαθέσιμες τη Δευτέρα, για την άφιξη των «πετεινών» στην γαλλική πρωτεύουσα.

Το 1998, όταν η Γαλλία κατέκτησε το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Μουντιάλ που φιλοξένησε, η Adidas άργησε μια εβδομάδα για να παραδώσει τις φανέλες με το πρώτο αστέρι. Ένα λάθος που δεν θέλουν στην Nike να επαναληφθεί και από εκείνους, δεδομένου ότι είναι ήδη πολλοί, αυτοί που θα θέλουν αμέσως την ιστορική φανέλα.

Ήδη εχθές, αποκαλύφθηκε ότι η εθνική Γαλλίας θα …παρελάσει στα Ηλύσια Πεδία σε περίπτωση νίκης. Πριν από δύο χρόνια, η γαλλική ομοσπονδία είχε προγραμματίσει παρόμοια τελετή, αλλά οι Πορτογάλοι του Φερνάντο Σάντος και του Κριστιάνο Ρονάλντο τους χάλασαν την γιορτή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button