Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Επαφές ΑΕΚ-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης για δανεισμό του Ζούμπερ με οψιόν αγοράς»

Η ΑΕΚ προσπαθεί να κάνει μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση και να αποκτήσει τον Ελβετό αριστερό εξτρέμ Στίβεν Ζούμπερ. #slgr #ΑΕΚ #StevenZuber #Aintracht #Euro2020 #Bundesliga

Η ΑΕΚ προσπαθεί να κάνει μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση και να αποκτήσει τον Ελβετό Στίβεν Ζούμπερ.

Ο διεθνής Ελβετός εξτρέμ που ξεχώρισε στο πρόσφατο EURO 2021, «παίζει» πολύ έντονα για την ενίσχυση της ΑΕΚ στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ο Ζούμπερ ανήκει στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης μέχρι το καλοκαίρι του΄23, αλλά δεν βρίσκεται στα πλάνα του νέου τεχνικού των «Αετών» και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Σύμφωνα με λογαριασμό στο twitter που ασχολείται με τις κινήσεις των γερμανικών ομάδων «Bundesliga Latest», ΑΕΚ και Αϊντραχτ βρίσκονται σε επαφές για να συμφωνήσουν για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Οσα λέει το tweet για τις επαφές της ΑΕΚ με την Αϊντραχτ για Ζούμπερ: «Επαφές (σ.σ. ΑΕΚ, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και Ζούμπερ) για δανεισμό με οψιόν αγοράς θα συμφωνηθούν μεταξύ όλων των πλευρών. Ο Ελβετός διεθνής μέσος συνδέθηκε με αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους αυτό το καλοκαίρι», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

 πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button