Άλλα αθλήματα

Κορυφαίος προπονητής στη Euroleague ο Λάσο

Σε ποιον άλλον; Στον τεχνικό της -πολυνίκη της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης- Ρεάλ Μαδρίτης των 10 τίτλων κατέληξε το βραβείο του κορυφαίου για τη σεζόν 2017-18 στη Euroleague.

O Πάμπλο Λάσο, σε μία χρονιά που η «βασίλισσα» ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, οδήγησε τη Ρεάλ στην κορυφή της Ευρώπης, στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου, αλλά και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το βραβείο “Alexander Gomelskiy” για τον κορυφαίο προπονητή μίας σεζόν στη Euroleague καταλήγει στον Πάμπλο Λάσο.

Η πρώτη ήταν το 2015, όταν μέσα στη Μαδρίτη, στον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό, είχε χαρίσει στη «βασίλισσα» τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της μετά από 20 χρόνια!

Τρία χρόνια αργότερα, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν επέτρεψε, στον τελικό της 20ης Μαΐου στην πρωτεύουσα της Σερβίας, στη Φενερμπαχτσέ να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Ο Πάμπλο Λάσο δεν επέτρεψε και στον πολυνίκη προπονητή της Euroleague (με 8 τίτλους), Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, να ισοφαρίσει σε τρόπαια την Ρεάλ Μαδρίτης!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button