Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Απρόοπτο με Κάργα και Ντομίνγκεθ ενόψει Ατρόμητου

Οι δύο παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα αποχώρησαν με ενοχλήσεις από την προπόνηση και η κατάστασή τους θα εκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο ενόψει του κυριακάτικου ματς με τον Ατρόμητο. #slgr #pasgianninafc #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #slgrinterwetten #season2021_2022

Οι δύο παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα αποχώρησαν με ενοχλήσεις από την προπόνηση και η κατάστασή τους θα εκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο ενόψει του κυριακάτικου ματς με τον Ατρόμητο.

Δύο προβλήματα προέκυψαν από την προπόνηση της Τρίτης για τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς τόσο ο Κάργας, όσο και ο Ντομίνγκεθ ένιωσαν ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δεν έβγαλαν όλο το πρόγραμμα. Πλέον μένει να φανεί μέσα στις επόμενες μέρες αν θα μπορέσουν να είναι έτοιμοι για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο την Κυριακή (16/1).

Ο Ηρακλής Μεταξάς είδε τους Αθανασίου, Λώλη, Καραγιάννη, Οικονομόπουλο και Γκαρντάφσκι να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς. Πιο χαλαρά προπονήθηκαν οι Σνάιντερ και Καραχάλιος. Από το πρόγραμμα απουσίασε ο Μιλιντσεάνου, ο οποίος θα υπογράψει στην ΑΕ Λεμεσού.

Πηγή:  gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button