Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Διπλό» μέσα στι Λιβαδειά για τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού εκτός έδρας...

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού εκτός έδρας…

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι, καθώς επικράτησε με 2-1 του Λεβαδειακού εκτός έδρας στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Super League 2.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 9’, όταν ο Νάουμετς εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, αλλά ο Παντελιάδης έκανε κακό υπολογισμό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αλλάζοντας από νωρίς στις συνθήκες του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, αλλά στο 44’ ο Παντελάκης ανέτρεψε τον Μάντζιο και ο έμπειρος επιθετικός έπειτα από μια λογομαχία και με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ, Γιαννίκογλου, διαμόρφωσε το 1-1.

Παρ’ όλα αυτά, ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να απαντήσει άμεσα και με τον ίδιο τρόπο, όταν στο 46’ ο Λιάγκας ανέτρεψε τον Νικολιά μέσα στην περιοχή και ο Παμλίδης με πλασέ από τα 11 βήματα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Μπάγιτς, Ανγκουά, Λιάγκας, Αργυρόπουλος (71′ Ενομό), Παντελιάδης (64′ Ορφανίδης), Κοζορώνης, Καραχάλιος (83′ Κόναν), Τσάπρας, Σανάμπρια, Ιωαννίδης, Μάντζιος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Παντελάκης, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Σιόντης, Κάστρο (72′ Πίτου Γκαρσία), Νικολιάς, Νάουμετς (62′ Ξύδας), Παμλίδης (86′ Ζιούλης), Λεό.

Διαβάστε επίσης

Back to top button